|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο ειχα ένα 500ρι αλλα το χάρισα γιατι δεν ειχα χώρο, το παρών επρεπε να
το κανω λιγο πιο μεγαλο... ![]() χρώματα όντως!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εγω ειχα 300αρι και το πουλησα αλλα το εχω σκυλομετανιωσει!Με κουρασε καποια στιγμη και ειπα να γυρισω στο μικρο (60αρι) αλλα το λαθος ηταν που το εδωσα. Γιατι η ορεξη ξαναρχεται... Και τωρα εχω μεινει με την ορεξη! ![]() Το επομενο θα ειναι 600αρι παντως...το εχω κλεισει!Στο μυαλο μου!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχε το νου σου στις αγγελιες γιατι υπαρχουν μεγαλες ευκαιριες.
ετσι πηρα το δικο μου.δεν υπηρχε περιπτωση καμια να παρω τοσο μεγαλο ενυδρειο αλλιως. ουτε σε 5 χρονια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eρώτηση του αρχικου θέματος:
άμα κρατούσα ένα ζευγάρι σκαλάρια και έβαζα 10-12 galaxy rasborakia, δεν θα ήταν οκ για το ενυδρειο μου? κρυψωνες κ φυτα είναι γεματο
|
||||
|
||||
![]()
Καποτε που ειχα σκαλαρια οταν ηταν μικρα ειχα βαλει 10 νεον τετρα.αφου μεγαλωσαν ολα μαζι ζουσαν αρμονικα οταν ομως εβαλα αλλα 5 νεον μετα απ 2 χρονια περιπου τα σκαλαρια τα ειδαν ως τροφη. και τα εφαγαν τα παλια που μεγαλωσαν μαζι δεν τα πειραζαν καθολου γιαυτο οτι ειναι μικρο και θελεις να βαλεις βαλτο οταν θα ειναι μικρα και τα σκαλαρια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα johhani πως μπαινουν σαν κοπαδι | giorgos afriki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-07-14 13:41 |
Ποιο είναι το ποιο ευαίσθητο υγρό τεστ για την αμμωνία; | plin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 01-06-13 12:36 |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |