|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.
Νομιζω οτι το ενυδρειο σου ειναι οριακο για σκαλαρια... Απ'οτι καταλαβαινω 180 ειναι τα καθαρα σου λιτρα... Τα σκαλαρια θελουν μαλακο νερο. Κανεις καποια επεξεργασια στο νερο της βρυσης; Και τα 6 που εχεις κατα την αποψη μου αρκετα ειναι, αν οχι πολλα. Εγω ειχα 8 σε 250 λιτρα καθαρα, εκανα αλλαγη 140 λιτρα εβδομαδιαια και μου εφτανε οριακα... Οταν φτασουν σε τελικο μεγεθος και αν ταϊζεις οπως πρεπει, πιστευω θα θελεις συχνες αλλαγες και μεγαλες. Και το 1 μετρο θα ειναι κι αυτο οριακο, οταν αρχισουν οι καβγαδες και τα κυνηγητα... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα johhani πως μπαινουν σαν κοπαδι | giorgos afriki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-07-14 13:41 |
Ποιο είναι το ποιο ευαίσθητο υγρό τεστ για την αμμωνία; | plin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 01-06-13 12:36 |
ποιο ειδος malawi θεωρειτε ποιο ομορφο? | Gladiator | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-08-11 09:06 |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |