|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω εχω κανει την συνδεσμολογια την αρχικη με ολα τα αρχικα υλικα και την πλακετα και δεν ειχα κανενα προβλημα ολο το καλοκαιρι δουλευε μια χαρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχω να κάνω την εξής παρατήρηση,
αν βάλετε χρονοδιακόπτη για λόγους ασφαλείας και να λειτουργεί 10 λεπτά κάθε ημέρα ή 2 φορές την ημέρα (και πολύ είναι) , θεωρώ πως δεν χρειάζεται η πλακέτα, 12 βολτ κατευθείαν στα φλοτεράκια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά αναφέρομαι στην πλακέτα με την μεγάλη χρονοκαθυστέρηση. Τάκη καλά θυμάμαι, είχε πλημμυρίσει φίλος σου; Πλέον νομίζω ότι την θέση της πλακέτας, θα την πάρει αυτό και απλά θα το κλείνω στις αλλαγές και στο κλάδεμα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίναγε και δεν σταμάταγε,
ευτυχώς όμως στις δοκιμές, και για αυτό την έβγαλε
|
||||
|
||||
![]()
Και σε μένα, δεν μου εμφάνισαν κανένα πρόβλημα όσο καιρό τα είχα εν λειτουργιά, έμεινα απολυτά ικανοποιημενος πόσο μάλλον όταν είναι φτιαγμένο από τα χεράκια μας και δεν κοστίζει πολλά.
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα φλοτέρ στο link του ebay, στην περιγραφή γράφει:
Minimum voltage: 100v DC. Πως γίνεται και δουλεύουν εσάς στα 12; |
|
||||
|
||||
![]()
και εγώ το δούλεψα με τα υλικά και την συνδεσμολογια του αρχικού ποστ όλο το καλοκαίρι χωρίς κανένα πρόβλημα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυτοματη αναπληρωση... | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-14 14:31 |
Αυτοματη αναπληρωση - αυτοματη αλλαγη νερου | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 11-08-13 10:22 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
αυτοματη αναπληρωση ποια??? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 18-04-08 08:52 |