|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραία η ιδέα σου φίλε Safarpn. Πετυχημένο για μένα. Θα έκανα και εγώ κάτι ανάλογο αν χρειαζόταν.
ΥΓ: Από φλαπ κόπηκε αυτό το κομμάτι? |
|
|||
|
|||
![]()
Τσακάλι είσαι Γιάννη, ναι από ένα φλαπ του παλιού μου ενυδρείου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως μάγκες δε τα κατάφερα. Έφτιαξα όλο το σύστημα όπως στο σχεδιάγραμμα αλλά δε δουλεύει. Τα λαμπάκια ανάβουν και τα δύο ταυτόχρονα όταν βάζω το τροφοδοτικό στη πρίζα. Έχω αλλάξει πολικότητες, καλώδια αλλά πάπαλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι έκανες λάθος βρε Πάνο.
Του χρόνου θα το φτιάξω και εγώ, φέτος έβαλα τον γείτονα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Safarpn τελικά κατάφερες να το κάνεις να δουλέψει ή το παράτησες?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη το παράτησα. Το άφησα ετσι με τα καλώδια να κρέμονται και το έχωσα στο ντουλάπι. Έκανα όλες τις πιθανές αλλαγές στις πολικότητες αλλά τίποτα. Εκεί που θα έσπαγα τα πάντα μέσα στο σπίτι από τα νεύρα μου, το παράτησα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε άχρηστε που έχεις μανταλάκια στα χέρια, θα σου φτιάξω ένα εγώ του χρόνου μαζί με τα 2 τα δικά μου
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυτοματη αναπληρωση... | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-14 14:31 |
Αυτοματη αναπληρωση - αυτοματη αλλαγη νερου | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 11-08-13 10:22 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
αυτοματη αναπληρωση ποια??? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 18-04-08 08:52 |