|
|
|||
|
|||
![]()
Αριστερά στο σαμπ ειναι το διαμέρισμα που μπορει να λειτουργει και μόνο του οπότε για την ώρα το χρησιμοποιώ σαν χειροκίνητη αναπλήρωση νερού (μέχρι να το κανώ αυτόματη), απλά έχω μαζεμένο νερό με α.ο και συμπληρώνω οποτε εχω εξάτμιση. Δηλαδή να αφαιρέσω βράχο απο το ενυδρείο; Σκεφτομουν να αλλαξω το πλεξι γκλας πισω (πριν γεμισω το ενυδρειο) να το βαλω πιο σκουρο οπως το δικο σου απο οτι ειδα ειναι πολυ ωραιο το χρωμα. σε αυτη τη φάση που είμαι θα ειναι ευκολο να κανω μια τετοια αλλαγη;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοίτα ειναι καθαρά θέμα γούστου καποια πράγματά,εαν νομίζεις οτι θα σου αρέσει καλύτερα όπως είναι το δικο μου καντω τώρα που είναι καλύτερα νωρίς! θα μπορούσες εαν θελεις να φτιάξεις μια οικονομική αναπλήρωση σαν του φίλου μας του γιαννη σταν http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=84953 καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο καλή αρχή στα αλάτια!
Δεν πρόλαβα να σου γράψω λόγο τρεξίματος που είχα της μέρες αυτές! Καταρχήν θα ξεκινήσω με της παρατήρησης ! Λεντοταινιες σε λίγο καιρό θα χάσουν την απόδοση ακόμα και λόγο ότι δεν έχουν φακούς δεν αποδίδουν τόσο καλά ! Δεύτερον το σκιμμερ που σκέφτεσαι είναι πολύ καλό άμα μπορέσεις μιας που έχεις σαμπ να έβαζες ένα λίγο μεγαλύτερο ? Τρίτον αν και μεγάλο ενυδρείο έβαλες λίγο γρήγορα τον χαβανεζο και ίσως εκεί οφηλετε το στρεσαρισμα . Τώρα πάμε στα ωραία . Καλή διάσταση ωραίο στήσιμο αν και όχι τόσο λειτουργικό ! Θα μπορούσες να αφιερώσεις λίγες ώρες να κάνεις αλλαγές η ακόμα και να βγάλεις μερικά κιλά βράχου ! Πιστεύω ότι θα το κάνεις κουκλί ! Το μόνο που θα σου πω είναι να έχεις υπομονή! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο θαλασσινού ενυδρείου απο το 0 | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 22-09-12 10:23 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
Στήσιμο Θαλασσινού... (Mεσογειακού) | Kotsos | Μεσογειακό | 54 | 12-07-08 12:00 |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Κατασκευή DIY ενυδρείου για αρχάριο? | fillou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 17-10-06 13:59 |