|
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο εγώ είχα βάλει δύο γαρίδες σχεδόν τελικό μέγεθος και ο ψαρις της τσίμπησε μόλις εγκηματιστηκε στο ενυδρείο .
μεγάλος τσαμπουκάς !!! |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου νικο!
εγώ θα σου προτεινα να βγάλεις το ψαράκι και να ξαναπάρεις μια γαρίδα ίδια! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σάκη καταφερε να σκοτωσει καμια γαριδα η απλα τις τσιμπαγε; γενικα πως εξελιχθηκε η συμβιωση τους; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου νικο!
απο την στιγμή που το τσίμπησε μπορεί να το τραυματίσε και να αρρώστησε απο άλλον παράγοντα και να πεθάνει! γενικά καλό ειναι να προτιμάς πρώτα τα ζωντανά που χρειάζονται για την ισορροπία του ρεεφ και μετά τα υπόλοιπα! καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι σε διλλημα για το σκιμερ..
Nyos 160 ή Deltec mce 600 ? Βρηκα παντως ενα καταστημα στο ebay οπου το deltec το έχει αρκετα πιο φθηνα απο Ελλάδα και σκεφτομαι να το παραγγειλω. Ακουω γνωμες παντως για το Nyos γιατι το Deltec Λιγο πολυ έχω καταλαβει για την αξία του. |
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα τα ντελτεκ πιο ποιοτικά αλλά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση το quantum είναι πολύ καλύτερο!
Είχα και τα δυο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στην προκειμένη θα διάλεγα το nyos!
αλλά όποιο και να πάρεις θα κάνεις μια χαρά δουλειά! καλη συνεχεια νικο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο θαλασσινού ενυδρείου απο το 0 | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 22-09-12 10:23 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
Στήσιμο Θαλασσινού... (Mεσογειακού) | Kotsos | Μεσογειακό | 54 | 12-07-08 12:00 |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Κατασκευή DIY ενυδρείου για αρχάριο? | fillou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 17-10-06 13:59 |