|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Νικος λεγομαι. Βασικα το ενυδρειο μαζι με το επιπλο ειναι του Πανου απο αλεξανδρουπολη μιας και εγω ειμαι απο εδω. Α.Ο εχω εννοειται και το τελευταιο διαμερισμα του σαμπ εχω σκοπο να το κανω για αυτοματη αναπληρωση σιγα σιγα! Αντιφοσφωρο και ανθρακα εχω βαλει σε τουλι στο σαμπ μεσα ξεχασα να το αναφερω. Για το χαβανεζο εχετε να προτεινεται καποια τροφη; Εχω διαβασει και αλλη θεραπεια για ικ οπως και να τον απομονωσω στο σαμπ. Τι προτεινεται; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α ωραία!γνωριστήκαμε εχθές με τον Πανο! φανταστικός άνθρωπος και πολύ καλλιεργημενος! μπορείς να βάλεις Labroides Dimidiatus(γιατρος) όπως και να ταΐζεις αρτεμια με σκόρδο κατεψ/νη η' να μουλιάζεις φύλλα τροφής σε σκορδοζουμο! καλή συνέχεια νικολα! |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη και καλη πωρεια στα αλμυρα και απο μενα!!!
καλο ειναι για το ικ να μην καταλυξεις σε χημικη θεραπεια ουτε να στρεσαρεις επιπλεων το ψαρακι με μεταφωρα σε καραντινα. δοκημασε να λιωσεις ενα σκορδακι και να το βαλεις σε νερο α/ο και με αυτο να μουλιαζεις την τροφη, η αγωρασε ενα σκεβαζμα σκορδου και κανε κατι αναλογο. απο φως νομιζω (αν και δεν ξερω και πολλα περημενε να ακουσεις την γνωμη καποιου ποιο παλιου) θες κι αλλο αν ειναι να βαλεις κοραλια. το σκιμερ καλο ειναι να το επισπευσεις, θεορω οτι ειναι πολυ χρησημο ειδικα οσο το ενυδρειο προχοραει. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την εντύπωση πως όταν έχει ικ ένα θαλασσινό ενυδρείο,κατεβάζουμε την αλατότητα,σε αντίθεση με ένα γλυκού νερού που κάνουμε θεραπεία με αλατι.διορθωστε με αν κάνω λάθος.
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφοριες!
Βλεπω παντως οτι μέρα με την μέρα το τανγκ φαινεται καλυτερα. Σημερα κιολας παντως ταισα με σκορδοζουμο που εφτιαξα λιωνοντας σε ενα 80 ml νερου α.ο μια σκελιδα σκορδου και αφου ανακατευσα καλα μουλιασα λιγο την τροφη και την εδωσα στα ψαρια. Βεβαια παρατηρησα ενα ασπρο στίγμα και στο νεο ocellaris σήμερα. ![]() ![]() Απο αυτα που χω διαβασει παντως θα το αφήσω ως έχει το ενυδρειο και απλα θα ταιζω 2 φορες τη βδομαδα με σκορδοζουμο. Ελπιζω να μην εχω απωλειες ! Υ.Γ το τανγκ στη φωτο φαινεται πολυ ξεθωριασμενο ενω απο κοντα δεν φαινεται ετσι |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σου πρωτηνα σκορδοζουμο σε καθε ταισμα μεχρι να φυγουν τελειως τα στιγματα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ρεεφ ομως δεν μπορεις να το κανεις γιατι θα εχεις άλλου είδους προβλήματα! Η καλύτερη θεραπεία ειναι τάισμα κατεψυγμένης Αρτεμιας με Σκοδο σουρωνωντας πριν την ρίξεις ή και φύλλα μουλιασμένα σε Σκόρδο ,απο εκει και περα τα ψάρια και ειδικά τα tang προσωπικά τα θεωρώ λαχεία τηρουμένων των αναλογιών και αναγκών του καθενός βεβαίως! ------------------------- νικο βαλε αν εχεις και μια φωτο από το σαμπ να χαζέψουμε λιγο! ------------------------- τι σύστημα υπερχείλισης δουλεύεις? πάντως το μπαλκονακι είναι φοβερο φιλε,πολύ μου αρεσει εμενα και θα ήθελα κάποια στιγμη να το κανω και στα δικα μου! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 16-10-16 στις 21:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Το σαμπ μου δεν ειναι για τοσο χάζεμα όσο το δικό σου παντως χαχαχα
Υπερχείληση με μπαλκονι ναι το εβγαλα και καποιες φωτογραφιες για να καταλαβεις πως ειναι. Άκυρο αλλα εχω ενα σφουγγαρακι με μαγνητη για καθαρισμα τζαμιων και παρατηρω που και που κατι γρατζουνιες. λες να σταματησω να το χρησιμοποιώ; Για την αλλαγη του aquascape που μου χες πει πιο πανω εκανα χαζομαρα που πηρα πολυ μεγαλα κομματια μαλλον και ειναι λιγο δυσκολο να τα κουμανταρο ισως κανα δυο που δε μαρεσουν να τα βγαλω να τα τρυπισω με τρυπανακι να τα δεσω με σφιχτιρακια μπας και βολεψουν καλυτερα στη τοποθετηση... ακομη το ψαχνω αυτο το θεμα αν και πρεπει να καταληξω συντομα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη δουλεια στην υπερχυλιση μου φενεται!!! βαλε καμια φωτο ακομα απο την ενωση του μπαλκονιου με το ενυδρειο εσωτερικα αν θες.
το καπακι χειροποιητο ειναι? για ριξε καμια πληρο...φωτογραφεια και απο αυτο ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το σαμπ μου δεν ειναι για τοσο χάζεμα όσο το δικό σου παντως χαχαχα
Υπερχείληση με μπαλκονι ναι το εβγαλα και καποιες φωτογραφιες για να καταλαβεις πως ειναι. χαχαχαχαχα!το σημαντικοτερο είναι οτι υπάρχει σαμπ! σούπερ είναι νικο! αριστερά πάνω στην φωτο εχεις κάνει υπερ/ση στο σαμπ? τον βράχο μέσα στον σαμπ δεν τον χρειάζεσαι αν θελεις την γνώμη μου! φοβερή η υπερχείλιση νικο,πρέπει να είναι και αθόρυβη τελείως ξέχωρα απο το οτι είναι πανέμορφη! τον θερμαντήρα καλύτερα στο μεσαίο διαμέρισμα του σαμπ! Άκυρο αλλα εχω ενα σφουγγαρακι με μαγνητη για καθαρισμα τζαμιων και παρατηρω που και που κατι γρατζουνιες. λες να σταματησω να το χρησιμοποιώ; τσεκάρισε το σε ενα κομμάτι τζαμιού! εγώ έχω ξυράφι και σφουγγάρι φίλτρων και είναι μια χαρά! Για την αλλαγη του aquascape που μου χες πει πιο πανω εκανα χαζομαρα που πηρα πολυ μεγαλα κομματια μαλλον και ειναι λιγο δυσκολο να τα κουμανταρο ισως κανα δυο που δε μαρεσουν να τα βγαλω να τα τρυπισω με τρυπανακι να τα δεσω με σφιχτιρακια μπας και βολεψουν καλυτερα στη τοποθετηση... ακομη το ψαχνω αυτο το θεμα αν και πρεπει να καταληξω συντομα... εγω θα σου πρότεινα να φτιάξεις δυο νησάκια αφαιρώντας μερικά κομμάτια,έτσι θα εχεις και καλύτερη ροη! καποια κομμάτια που εχεις εαν τα βάλεις στην κανονική τους μεριά θα δείξουν πολύ πιο φυσικά και θα εχεις πολύ όμορφο αποτέλεσμα! πειραματισου λίγο και είμαι σιγουρος οτι θα βρεις την λύση! καλημέρα και καλή συνέχεια σου ευχομαι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο θαλασσινού ενυδρείου απο το 0 | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 22-09-12 10:23 |
Στήσιμο ενυδρείου 2 | xristos2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-08-10 01:08 |
Στήσιμο Θαλασσινού... (Mεσογειακού) | Kotsos | Μεσογειακό | 54 | 12-07-08 12:00 |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Κατασκευή DIY ενυδρείου για αρχάριο? | fillou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 17-10-06 13:59 |