|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
9/10 DIY δεν εχουν καν καπακι η' εχουν πολυκαρβονικο λες και βλεπεις παραγκα με ελενιτ σκεπη. Τα φωτιστικα ειναι κρεμαστα απο το ταβανι,ledοταινιες η' κρεμαστα τυπου GLO. To εργοστασιακο εχει κανονικο καπακι με flaps (rehau,juwel rio,anubias) Kανονικο φωτιστικο που δεν φενεται "ξενο" πανω του σαν προχειροδουλεια και εχει 4 λαμπες Τ5 ΅των 90W που οι 2 ειναι daylight και οι αλλες 2 η' nature η' color. To τι θελει ο καθε ενας και το τι θεωρει ωραιο διαφερει παρα πολυ αλλιως ολοι θα ειχαμε το ιδιο σπιτι,το ιδιο αυτοκινητο και θα κυνηγουσαμε την ιδια γυναικα. Εγω μιλησα για το δικο μου γουστο και το τι θεωρω ωραιο με βαση το εργοστασιακο. Οπως και στις DIY κατασκευες γενικως,ασχετα απο τα ενυδρεια,καποιοι προτιμουν την λειτουργικοτητα και το τι παραπανω προσφερει ενω εγω πχ θαυμαζω τις DIY κατασκευες που μοιαζουν με εργοστασιακες και δεν ξεχωριζεις αν αυτο φτοιαχτηκε με το μερακι καποιου η' αν το αγορασε ετσι ετοιμο. Παραθετω και μερικες τυχαιες φωτο απο το google χωρις να θελω να προσβαλω τους ιδιοκτητες αλλα για να τονισω τη διαφορα. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |