|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια άλλη ιδέα βάσης για τα φλοτεράκια η οποία τοποθετείται με δεματικά πάνω στην κόντρα του ενυδρείου. Χρειάστηκα ενα πλαστικό κομμάτι, έκανα δύο τρύπες για να περάσει το δεματικό και άλλες δυο για τα φλοτεράκια. Αυτό σε εμένα πέτυχε γιατί η κόντρα έχει τέτοιο πάχος που επιτρέπει στα φλοτεράκια να ανέβουν εκεί που πρέπει για να λειτουργήσει σωστά η συσκευή. Αν θέλουμε η στάθμη του νερού να μένει σχετικά ψηλά λοιπόν, δένουμε το πλαστικό πάνω από την κόντρα και αν θέλουμε τη στάθμη πιο χαμηλά ή η κόντρα έχει μεγάλο πάχος και τα φλοτεράκια δεν ανεβαίνουν γιατί δε βρίσκουν νερό, δένουμε τη βάση από την κάτω πλευρά της κόντρας και μπορούμε και πιο χαμηλά παρεμβάλοντας ανάμεσα από την κόντρα και τη βάση ένα αντικείμενο ανθεκτικό στο νερό (πλαστικό κύβο-άλλο αντικείμενο) και η βάση πέφτει περισσότερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραία η ιδέα σου φίλε Safarpn. Πετυχημένο για μένα. Θα έκανα και εγώ κάτι ανάλογο αν χρειαζόταν.
ΥΓ: Από φλαπ κόπηκε αυτό το κομμάτι? |
|
|||
|
|||
![]()
Τσακάλι είσαι Γιάννη, ναι από ένα φλαπ του παλιού μου ενυδρείου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως μάγκες δε τα κατάφερα. Έφτιαξα όλο το σύστημα όπως στο σχεδιάγραμμα αλλά δε δουλεύει. Τα λαμπάκια ανάβουν και τα δύο ταυτόχρονα όταν βάζω το τροφοδοτικό στη πρίζα. Έχω αλλάξει πολικότητες, καλώδια αλλά πάπαλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι έκανες λάθος βρε Πάνο.
Του χρόνου θα το φτιάξω και εγώ, φέτος έβαλα τον γείτονα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Safarpn τελικά κατάφερες να το κάνεις να δουλέψει ή το παράτησες?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη το παράτησα. Το άφησα ετσι με τα καλώδια να κρέμονται και το έχωσα στο ντουλάπι. Έκανα όλες τις πιθανές αλλαγές στις πολικότητες αλλά τίποτα. Εκεί που θα έσπαγα τα πάντα μέσα στο σπίτι από τα νεύρα μου, το παράτησα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυτοματη αναπληρωση... | vasilhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-14 14:31 |
Αυτοματη αναπληρωση - αυτοματη αλλαγη νερου | Qbrain | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 40 | 11-08-13 10:22 |
αυτοματη αναπληρωση νερου | τραπεζιτης | Λοιπός εξοπλισμός | 5 | 07-03-09 12:02 |
αυτοματη αναπληρωση ποια??? | alan boy | Λοιπός εξοπλισμός | 8 | 18-04-08 08:52 |