|
|
|||
|
|||
![]()
tsala τον τελευταίο 1 και 1/2 χρόνο ψωνίζω από εκεί δεν την είδα την μαϊμού !!Πάντως τώρα τελευταία οι τιμές είναι περίπου όπως και Αθήνα και Θεσ/νικη πιο προσιτές και το καλό είναι ότι πιστεύω θα μπορέσω να παραγγείλω αυτό που θέλω.
Κostas66 σε ευχαριστώ σίγουρα θα σε έχω στα υπόψιν για το aquarium shop . Υ.Γ Η κόρη μου εξέφρασε επιθυμία για oranda red cap αλλά δεν ξέρω ακόμα ,ωραίο ψαράκι αλλά ίσως λίγο δύσκολο για αρχάριο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α! Οκ, τον ειχε χρονια τον μαιμουδο..αλλα εχω να ερθω κοντα 4 χρονια Λαρισα..
Παντως παλια δεν ειχε και πολλα σπανια ψαρια..τα κλασικα. Τα οραντα γενικα ειναι λιγο μπελας.. ειναι λιγο περιεργα.. Αν σ αρεσει ομως το δοκιμαζεις.. Οπως ειπε κι ο Σακης , ειναι να σου κατσει... |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι ανάμεσα σε οράντα και ryukin που μου άρεσαν πολύ ,αν δε κάνω λάθος όποια fancy και να βάλω μαζί δεν υπάρχει θέμα ως προς την συμβίωση κυρίως για το θέμα τροφής αφού είναι αργοί κολυμβητές.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστό και αυτό puma ,αλλά γενικά τα telescope ή τα bubble δε μου αρέσουν ιδιαίτερα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτόκα 60 L | Mpegleris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 09-06-15 07:35 |
Ex.Al.Os Ζωοτόκα | Ex.Al.Os | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 23-03-12 17:25 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Απαιτήσεις για ζωοτόκα | sifo | Ζωοτόκα | 2 | 01-05-06 11:52 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |