|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προτείνεται το μαγαζί για αγορά ψαριών ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε θα έρθω και εγώ να κάνουμε καλλιστεία στα fancy και να στείλουμε στον Ευριπίδη τα πιο όμορφα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να είστε καλά .Αγχώνομαι ίσως λίγο παραπάνω γιατί αφού έμαθα από το πρώτο μου ενυδρείο δεν θέλω όσο μπορώ να κάνω τα ίδια λάθη.Ένα από αυτά ήταν ότι λόγω ανυπομονησίας ,κακών επιλογών ή και όταν δεν υπήρχαν πολλές επιλογές δεν επέλεγα σωστά ψάρια δλδ πρώτα υγιή και μετά κάτι που να μου <μιλήσει>.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρώτα το ψάρι να είναι υγιές και μετά όλα τ' άλλα. Όπως είπε και ο puma αν σε ενδιαφέρει κάτι από aquarium shop μπορώ και εγώ να σε βοηθήσω (οπτικά). Εγώ από κει πήρα το χαρεμάκι με τα γκάπυ μου και δόξα το θεό πάνε μια χαρά τα ψαράκια και περιμένω και μωρά... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωπα ρε συ; εξεληχθηκε τοσο ο Γουλιωνης;
![]() ![]() Την μαιμου την εχει ακομα; |
|
|||
|
|||
![]()
tsala τον τελευταίο 1 και 1/2 χρόνο ψωνίζω από εκεί δεν την είδα την μαϊμού !!Πάντως τώρα τελευταία οι τιμές είναι περίπου όπως και Αθήνα και Θεσ/νικη πιο προσιτές και το καλό είναι ότι πιστεύω θα μπορέσω να παραγγείλω αυτό που θέλω.
Κostas66 σε ευχαριστώ σίγουρα θα σε έχω στα υπόψιν για το aquarium shop . Υ.Γ Η κόρη μου εξέφρασε επιθυμία για oranda red cap αλλά δεν ξέρω ακόμα ,ωραίο ψαράκι αλλά ίσως λίγο δύσκολο για αρχάριο. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε χρυσόψαρα ιδίως σήμερα είχε 7 διαφορετικά είδη σε διάφορες ηλικίες και χρώματα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτόκα 60 L | Mpegleris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 09-06-15 07:35 |
Ex.Al.Os Ζωοτόκα | Ex.Al.Os | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 23-03-12 17:25 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Απαιτήσεις για ζωοτόκα | sifo | Ζωοτόκα | 2 | 01-05-06 11:52 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |