|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε κι από Σιγκαπούρη...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μένοντας στο θέμα των ψαριών (δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω άλλο post) διάβασα για τα fancy ότι κάποια είδη όπως τα oranda cap ,τα lionhead,τα telescope είναι πιο ευαίσθητα ψάρια και απαιτούν κάποια μεγαλύτερη εμπειρία σε σχέση με τα fantail ,veiltail kai ryunkin.Θα ήταν καλύτερα να κοιτάξω για fantail ή ryunkin?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά είμαι της άποψης πως αν ειναι να σου κάτσει, θα σου κάτσει και σε καραντίνα να το έχεις Εννοείται πως οι ιδανικές συνθηκες ειναι το Α και το Ω Θα σου ελεγα να επιλέξεις τα fancy που σ αρεσουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω με τον Σακη.
Παρολαυτα , καλο θα ηταν να επιλεξεις κατι σε fantail, ryunkin,black moor,oranda,veiltail.. Αυτα βρισκεις και ευκολα στην αγορα (εκτος του veiltail) ετσι κι αλλιως.. |
|
|||
|
|||
![]()
Chocolate puma και εγώ κάπου εκεί είμαι πολλές φόρες αν είναι να κάτσει η στραβή θα γίνει.Όσο αφορά τις συνθήκες όπως έχω πει το ενυδρείο τρέχει περίπου 16 μήνες με κανονικές μετρήσεις(ph 7.6 ,no3 10 ,nh4 0 nh3 0 ,gh 10 kh 10-15 ) και το μόνο που θα κάνω είναι αλλαγή του χαλικιού
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυριο θα παω στο aquariushop για κάτι ζωντανές τροφές που έχω παραγγείλει Θα σου στειλω φωτο με όσα fancy εχουν και μιλάμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προτείνεται το μαγαζί για αγορά ψαριών ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε χρυσόψαρα ιδίως σήμερα είχε 7 διαφορετικά είδη σε διάφορες ηλικίες και χρώματα.
|
|
|||
|
|||
![]()
tsala σήμερα είδα σε πετ σοπ της περιοχής μου όλα αυτά τα είδη καθώς και panda moor και ryunkin telescope εκτός βέβαια από veiltai.Το ryunkin telescope πρώτη φορά το είδα μου έκανε εντύπωση.Μου είπαν πως όταν αποφασίσω σε 1 εβδομάδα μπορούν να μου φέρουν όποιο είδος θελήσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποιο πετ πηγες;
Καινουργιο-παλιο; |
|
|||
|
|||
![]()
Chocolate puma σε ευχαριστώ αυτό θα ήταν ωραίο.
------------------------- Σε σχετικά παλιό στον Γουλιώνη tsala Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ευριπίδης Λάρισα : 21-04-16 στις 14:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστώ το κατάστημα για την άδεια να φωτογραφίσω τα συγκεκριμένα ψάρια Καλό μάτι!!! ![]() Αν σου κανει κάποιο "κλικ", κυκλωσε το στη φωτο και στείλε πμ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζωοτόκα 60 L | Mpegleris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 09-06-15 07:35 |
Ex.Al.Os Ζωοτόκα | Ex.Al.Os | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 23-03-12 17:25 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Απαιτήσεις για ζωοτόκα | sifo | Ζωοτόκα | 2 | 01-05-06 11:52 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |