|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Και δεν βάζω να το πουλάνε μαζί με το CD της "..Ντοντορίντου"... πάρε.. πάρε. ![]() ![]() ![]() Γειά σου Φίλε, Μέντορα, και Δάσκαλε Τάκη. Τις καλημέρες μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο τα λαθροσαλιγκάρια δεν έχουν καμία τύχη με τις φασιστοκιχλίδες
![]() Τους έριξα κι εγώ τώρα ένα από άλλο ενυδρείο και πέρασε διαδοχικά από όλα τα σαγόνια...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εδω να φανταστείς έχω 4 apple μέσα (που έχουν πιο σκληρά κέλυφη και την μεβράνη προστασίας μπροστά τους που είναι κάπως σκληρή) και όλη την ημέρα κάνουν τους ψόφιους κοριούς, και βγαίνουν μόνο το βράδυ. Αλλά μου έκανε εντύπωση πως βρέθηκε και μάλιστα και μεγαλούτσικο !!! Που πας.... "βρε έρμο" ??? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η θεραπεία σταμάτησε. Ελπίζω να έγιναν καλά, τα όποια άρρωστα ψαράκια υπήρχαν.
Πάντως από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα την θεραπεία τα ψαράκια μου δείχνανε μια χαρά και όπως έχω ξαναγράψει και τρώνε όλα και δείχνουν να μην έχουν κάποιο θέμα. Ελπίζω να μην ξανα τύχει κάτι. Χθες δοκίμασα μια έξυπνη ιδέα για ψαρο παγίδα που βρήκα στο internet http://www.ultimatereef.net/forums/s...ap-that-WORKS! (μπήκαν κάποια ψαράκια μέσα, αλλά όχι αυτό που ήθελα, υπομονή…..) προκειμένου να βγάλω το τελευταίο Demasoni και επίσης να βγάλω τον ένα αρσενικό Labido γιατί είναι 2 στα 6 ψάρια και πέφτει ένα ψιλο … bulling. |
|
|||
|
|||
![]()
Αποστολή εξετελέστει κατά το ήμισυ....
Πιάστηκε και βγήκε ο Αρσενικός Labido. Η παγίδα δουλεύει μια χαρά. Περιμένεις να μπουν μέσα, αφου έχεις βάλει λίγη τροφή, και μόλις μπουν, γυρνας με τον μαγνήτη το κουτι με την τρύπα προς τον βυθο, και έτσι παγιδεύονται. Απλά θέλει .... "υπομονή", όπως λέει και μια παροιμία !!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα σε παρω μαζι μου στο ψαρεμα
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |