|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπα Λάμπρο, είπα πως βάζεις γενικά το αλάτι, όχι ότι τώρα πρέπει να βάλεις, για τώρα οι "Αφρικάνοι" θα σου πουν καλύτερα, αν χρειαστεί μετά να βάλεις αλάτι , το βάζεις με το τρόπο που σου είπα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Με μπερδέψατε..... Έχω ξεκινήσει ήδη θεραπεία με Flagyl & Epsom salt. Αυτό θα κρατήσει περίπου 10 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτή έχω πει ότι δεν θα κάνω τίποτε επιπλέον. "Μετά" τη θεραπεία, χρειάζεται να βάλω το αλάτι για 1 μήνα ? Αν ναι, γιατί ??? Τι θα μου προσφέρει αφού ήδη θα έχω ολοκληρώσει τη θεραπεία ? Αν "Όχι", πότε θα πρέπει να το κάνω αυτό με το αλάτι ? Αυτά ρωτάω. |
|
||||
|
||||
![]()
Το αλάτι το χρησιμοποιούμενοι όταν έχουμε εξωπαράσιτα ή κάποια εξωτερικά προβλήματα, εσύ αυτή τη στιγμή κάνεις θεραπεία για μικρόβια και μάλιστα εσωτερικά, το αλάτι δεν το χρειάζεσαι. Αν τυχόν ποτέ δεις τα ψάρια να ξύνονται τότε ίσως να χρειαστεί να βάλεις αλάτι, τώρα όμως δεν βλέπω το λόγο να το κάνεις.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τώρα το κατάλαβα. ![]() Βασικά να πάνε όλα καλά με τη θεραπεία και να σταματήσουν οι απώλειες και μετά τα βλέπω όλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Την επόμενη φορά θα στα γράψω σε COBOL
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όποτε καταλάβες,συνεχίζεις την θεραπεία και όταν με το καλό τελειώσει απλά παρακολουθείς για κάτι ύποπτο!
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχα..... και σε Pascal, και σε Assembly, και σε RDBMS, και σε ότι θες...
χαχαχαχαχαχαχα... ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Για αυτό ρωτούσα για ποιό λόγο να το κάνω?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |