|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 21-03-16 στις 12:34 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπορεί να πάρεις στο λαιμό σου αρκετούς. Στην balling είναι απαραβατος κανόνας οι αλλαγές. Το πρόβλημα συσσωρεύεται με τον κκαιρό . Για το θέμα του ζεοβιτ πάλι είσαι λάθος. Εγω από την 5 μερα είδα διαφορά στα χρώματα και στου πολύποδες. Μέχρι και η γυναίκα μου κατάλαβε την διαφορά ..... Θα πάρα καλέσω πολύ να μην είμαστε απόλυτοι σε πράγματα που δεν μμπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι...... Είναι κρίμα να την πατήσει κάποιος άλλος χόμπιστας....... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οσο αφορα την bailing, αφιρα και δικες μου εμπειριες, και τις αναφερω . σε αυτο το χομπι αν δεν εχει καποιος κριτικη ικανοτητα, καλυτερα ας ακολουθει τους κανονες, αν εχει μπορει να δοκιμασει διαφορα, κανεναν δεν παιρνουμαι στο λαιμο μας ,αναφεροντας τις εμπειριες μας.....ισα ισα τους κανουμε καλυετρους, τα φορουμ γι αυτο υπαρχουν, για ανταλλαγη εμπειρων και αποψεων! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάλι πιστεύω ότι τα φωσφορίζε χρώματα κοραλλιών εμφανιζονται οταν ειναι πολυ χαμηλα μην πω σε μηδενικα .
Φυσικά εκεί είναι και δύσκολο και επικίνδυνο . Επίσης υπάρχει και μεγάλη διαφορά στην ανάπτυξη. Φυσικά το τι είναι όμορφο είναι και θέμα γούστου ..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 21-03-16 στις 14:48 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
300lt Tropheus Ikola | psygeorge | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 22 | 24-12-15 15:24 |
300Lt Φυτεμένο με κιχλίδες | ktmas990 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 28-01-12 02:44 |
New Mbuna Tank 300Lt. | lans | Malawi | 60 | 15-01-12 13:24 |
300lt Red Belly Piranhas | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-06-09 08:59 |
300lt reloaded | chriskousis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 22-03-07 13:01 |