|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα επιπλεων κρυψωνες και εφτιαξα αλλη μια "σπηλια"
οι παλιοι ενοικοι πωληθηκαν γιατι θελω τα ενυδρεια να τα στησω απο την αρχη και επειδη θα περασω απο διαφορα σταδεια μεγεθων των τελικων κατοικων που θα μπουν στο 1200αρι θα περασουν πρωτα οι κατοικοι απο το 300αρι και το 200αρι αντιστοιχα p.s το σεβερουμ εχει μετακομισει εδω και μια εβδομαδα στο μεγαλο ενυδρειο και παιζει να εχει διπλασιαστει σε μεγεθος! θα προσπαθησω να βγαλω φωτογραφιες απο το μεγαλο αλλα ειναι δυσκολο γιατι οι κατοικοι του οποτε πλησιαζω κοντα κανουν σαν τρελοι και δε σταματανε να πηγαινοερχονται στο τζαμι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chriskousis : 05-09-06 στις 00:49 |
|
||||
|
||||
![]()
το στησιμο δειχνει πολυ τεχνητο.... Νομιζω οτι πρεπει να δοκιμασεις να μιμηθεις τη φυση και θα δεις οτι ενα φυσικο αποτελεσμα θα δειχνει πολυ πιο ομορφο και αρμονικο ....... Μην φοβηθεις να πειραματιστεις μεχρι να σε ενθουσιασει το αποτελεσμα..... Αν βαλεις ψαρια μετα οι αλλαγες θα ειναι πολυ πιο δυσκολες!!!!
|
||||
|
||||
![]()
σας εχω πει ποσο μισω τους μιμους?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως έχεις στερεώσει τις πέτρες αν κάποιο ψάρι πέσει πάνω ή σκάψει την άμμο από κάτω τα πέσουν όλες μαζί.
Δοκίμασε να βάλεις τις μεγάλες κάτω και να φτιάξεις σκεπή με τις μικρές.
|
||||
|
||||
![]()
Απο άποψη "aquascaping", θέλει δουλειά ακόμη... keep walking!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σου εχουμε πει ποσο μισουμε το τεχνητο περιβαλλον στο οποιο ζουμε?
Τι καλυτερο απο τη φυση....
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχήν ο αμφορέας στα αριστερά είναι στραβός. Γιατί ? έπρεπε να είναι όρθιος, καμαρωτός και στο κέντρο. !
Επιπλέον το κεντρικό σύμπλεγμα βράχων (αυτό το κόκκινο που μοιάζει με καβούρι) έπρεπε να είναι και αυτό ακριιιιιβώς στο κέντρο. Διότι ή κάνουμε συμμετρικά τα πράγματα ή όχι. Κατα τα άλλα τέλεια. α.. μην ξεχάσω.. Το σύμπλεγμα βράχων (πως λέμε σύμπλεγμα νησιών κλπ) δεξιά γιατί είναι άλλο χρώμα ? Έπρεπε να είναι κόκκινο. Ετσι θα έιχες φτιάξει μια ερυθρόλευκη οπτασία. (Πως λέμε ερυθρόλευκη στρατιά). Αυτά, εύγε.
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει..ας μην ειμαστε τοσο κακουληδες...απλα το περιβαλλονν αλα mad max,δεν ειναι και το καταλληλοτερο για ντεκορ του ενυδρειου μας για τους ευνοητους λογους που αναφερθηκαν πιο πανω........
|
|
||||
|
||||
![]()
Το severum δέ παίζει να διπλασιαστεί σε μία εβδομάδα ούτε με ορμόνες...
|
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορω πλεων να βγαλω φωτογραφια τα ψαρια δε σταματανε να κουνιουνται για κανενα λογο . μου βγηκε η πιστη να βγαλω αυτη τη φωτο . το ψαρι βεβαια φαινεται μισο και δεν ειναι στο 300αρι ειναι στο 1200αρι εδω και 10 μερες... προσπαθησε να συγκρινεις καπως το μεγεθος του. δες και τα πτερυγια του.
|
|
||||
|
||||
![]()
και ομως!
![]() πηρα digital camera ! !! ολεεε |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|