cube 300lt
6 Συνημμένο(α)
Χρόνος λειτουργίας του ενυδρείου : 3 μηνες
Διαστάσεις display (MxΠxΥ) : 80 x 60 x 65 Όγκος display (l) : 280 Διαστάσεις sump : 50 x 35 x 45 Όγκος sump (l) : 75 Φωτισμός : Pacific Sun Black Python 120w, DIY 36W Led Skimmer : Aqua Medic Turboflotor Blue 1000 (2000lt pump) Κυκλοφορία : Tunze 6025, Vortech MP10w es, EHEIM Compact 3000 (επιστροφη) Φίλτρανση : Refugium, DSB Διατήρηση παραμέτρων : Balling method Ζωντανα: 2 x occelaris clownfish, 1 x salarias, 1 x bicolor dottyback 1 x Pepermint shrimp, 1 x boxer shrimp 2 x Turbosnail, 10 x ερημιτες Υλικά : Χημικα Θερμοκρασία : 26,5 Αλατότητα : 1026 Νo3 : 0 Po4 : 0 Ca : 400 Alk : 8 Mg : 1350 Αλάτι : Korallen Zucht Αλλαγές νερού : 25λτ καθε εβδομαδα Λοιπός εξοπλισμός : A/O.Ro-Di 6 σταδιων 2πλη μεμβρανη με TDS meter Water waves Αναπληρωση: Tunze water level controller 5017 Ελεγχος θερμοκρασιας.Εliwell IC902. αντίστασηTetratec 300w, chiller Teco TR 10 PH monitor: Milwaukee SMS 122 Dosing pump Marine color MCD-3-M Refractometer: Sybon ORP meter: HM Digital |
6 Συνημμένο(α)
.....
|
5 Συνημμένο(α)
....
|
ωραιος ρε φιλε..μ αρεσει πολυ και το στησιμο του βράχου σου....να το χαιρεσαι
|
Καλοστον, καλως ηρθες στην παρεα μας, και εγω κυβο 250 + 70 sump εχω;)
Ομορφο το καμαρι σου:D:D Για πες μας την ρουτινα σου με τις αλλαγες και τις περισταλτικες αντλιες?Ποσο ριχνεις καθημερινα και ποια εταιρια χρησημοποιεις? |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Στην δοσομετρικη ριχνω χυμα υλικα kh, Mg, Ca. Το στησιμο της δοσομετρικης ειναι σχετικα φρεσκο κ ακομα πειραματιζομαι Kh:40ml Mg:20ml Ca:5ml |
Πολυ ομορφο reef. Να το χαιρεσαι!
|
respect
|
μαγευτικό!!! να το χαίρεσαι
|
Πολυ ομορφο φιλε μου,να το χαιρεσαι!:smt023
|
:smt041 Κουκλι!!
|
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια.
|
Μπράβο καταρχάς στην προσπάθεια και στο μεράκι σου.
Το αποτέλεσμα πάρα πολύ καλό και άκρως επαγγελματικό..... Από τις προσπάθειες που ανεβάζουν ψηλά τον πήχυ του χόμπι μας.... Τα αποτελέσματα εξάλλου φαίνονται και στο ενυδρείο σου.... |
Μπραβο Δημητρη το πες και το 'κανες..Απιθανο το φωτιστικο θα καψει καρδιες..Για το ενυδρειο δε...δεν εχω λογια..:smt038
|
φανταστικά τα χρώματα
|
Ένα πραγματικό στολίδι !!!!! Μπράβο φίλε μου, απλά συγχαρητήρια.
|
απίθανο φίλε !!!
|
Μαγευτικό πραγματικά ενυδρείο και εξαιρετική τεχνική δουλειά. Μπράβο!
|
Πολύ καλό. Πολλά μπράβο!
|
Μπράβο Δημήτρη, έφτιαξες ώραία κατάσταση, ασχετος με θαλασσινά αλλά είναι πολύ όμορφο.
Για το φωτιστικό σου δε, υποκλίνομαι +-3 |
Πολύ ωραίο!!!Μπράβο!!!
|
Ευχαριστω πολυ ολους σας.
Ειναι μια πολυ ευκολη κατασκευη που χρειαζεται λιγες ηλεκτρολογικες γνωσεις (ή την καθοδηγηση ενος ειδικου) κ μια πολυ καλη μελετη, τιποτα παραπανω. |
Τρομερος ο κυβος σου και πολυ ομορφο το φωτιστικο που εφτιαξες. Μπραβο
|
Σ'ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα. Ετοιμάζεται καινούριο φωτιστικο με αλλα LEDs κ άλλη αναλογια.
|
Παράθεση:
|
Ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο το φωτιστικο αλλα οταν βγαίνουν καινούριες μελέτες κ καινούριας τεχνολογίας led σε πιάνει κάτι να το δοκιμασεις.
|
Παράθεση:
|
Δεν έκανες πίστη αντιγραφή του "ρωσικού multichip" αυτός χρησιμοποιεί
2 royal blue 2 deep blue 2 cool white 1 uv 405nm 2 uv 415nm 1 uv 430nm 1 red 1 cyan Παίζει ρόλο ακόμα κ η μάρκα των LEDs κ η διάταξη που έχουν πάνω στο multichip ώστε να αποφεύγεται το disco effect. Απ'οτι είδα εσυ χρησιμοποιήσεις πολλα 18000Κ κ ενα παραπάνω κόκκινο. Στο reefcentral που παρακολουθώ όσους βάζουν αυτά τα multichip ειναι απόλυτα ευχαριστημένοι, έχουν ανάπτυξη κ τα χρώματα ειναι super. |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 13:08. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board