|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ποιο κοντρα πλακε βρε ;
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α,
συντηρητικό ξύλου διαλύτου, και μετά αν θες το βάφεις, βελατούρα και μετα ρηπολίνη , διαλύτου ή νερού αλλά και τα 2 το ίδιο
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα εχω προβλημα με το νερο του ενυδρειου.να μην βγαλει κατι μεσα θελω να πω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το περνάς πολλά χέρια συντηρητικό και δεν θα πάθει τίποτα, και δεν χρειάζεται από μέσα να το βάψεις, το βάφεις μόνο από έξω
|
|||
|
|||
![]()
καλο μεσημερι παιδια..
πηρα τα τζαμια το πρωι και λογο του οτι δουλεια δεν ειχε σημερα λογο βροχης....μπαμ.το εφτιαξα με την βοηθεια της γυναικας μου που οπως μπορειτε να δειτε εφαγε λιγο το δαχτυλο της..ευτυχως λιγο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα... μικρο γαριδαδικο. | klipitiklopos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 217 | 09-06-16 14:09 |
Ο Νιονιος και το σπιτι του. | aNe | Bettas | 9 | 02-02-11 11:50 |
sumb εξω απο το σπιτι... | dim orestiada | Φίλτρανση | 4 | 30-01-11 12:59 |
οσμωση εξω απο το σπιτι | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-01-10 14:04 |