|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τροχιστε βρε λιγο τα τζαμια με κανενα γυαλοχαρτο, θα κοψετε κανενα δαχτυλο!
![]() καλογεμιστο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παντα τα περναω με γυαλοχαρτο εκτος αν τα κανω ροντε.αλλα εχτες ειπα οτι θα το κανω μετα...και την πατησα.αλλα δεν ηταν βαθη.οποτε οκ...
------------------------- μια ακομα ερωτηση...λογικα με 5αρι τζαμι θα χρειαστω κοντρες πανω..θα κανω ενα τεστ να δω φυσικα πρωτα αλλα αν θελω?να βαλω περιμετρικα η να κανω ενα σταυρο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 20-03-16 στις 12:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τι διαστασεις εχει το ενυδρειο? 50χ50χ50?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατω εβαλες κοντρες?
ειναι ψηλο το ενυδρειο για 5αρι τζαμι... εγω θα εβαζα και κατω και πανω , σιγουρα! θα ελεγα να βαλεις κοντρες σε πλαισιο (πανω - κατω) |
|
|||
|
|||
![]()
κατω δεν πιστευω να εχει θεμα..ειναι οι γωνιες που εχω βαλει..τις εχω μπουκωσει με σιλικονη.αλλα θα κανω τεστ..αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αν κανω πλαισιο πως θα βαλω το φιλτρο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα... μικρο γαριδαδικο. | klipitiklopos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 217 | 09-06-16 14:09 |
Ο Νιονιος και το σπιτι του. | aNe | Bettas | 9 | 02-02-11 11:50 |
sumb εξω απο το σπιτι... | dim orestiada | Φίλτρανση | 4 | 30-01-11 12:59 |
οσμωση εξω απο το σπιτι | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-01-10 14:04 |