|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- και που να βαλω το φιλτρο..στην γωνια η στην μεση?και τις κοντρες ποσο πλατος να τις κανω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 20-03-16 στις 13:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
να κανω κατι τετοιο πανω.αλλα η πλευρα που δεν εχει ολοκληρη κοντρα πως θα παρει δυναμη?
|
|
||||
|
||||
![]()
5cm κοντρες ειναι μια χαρα.
Εγω θα το εβαζα στο κεντρο για ομαλοτερη ροη.. Οχι οτι θα εχεις προβλημα αν το βαλεις στις ακρες. Εγω τις κοντρες θα τις εβαζα, 3 κολλημενες στα τζαμια και η πισω (που θα ειναι το φιλτρο) θα ειχε κενο , τοσο οσο θα χρειαζεται για να χωρεσει το φιλτρο. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι , δεν θα εχεις προβλημα..
Η πισω κοντρα θα πιανει τα πλαινα τζαμια, το πισω τζαμι θα το πιανουν οι δυο πλαινες κοντρες.. Οι κοντρες θα ειναι κολλημενες μεταξυ τους κι ετσι θα δενουν μια χαρα το ενυδρειο |
|
|||
|
|||
![]()
Μπηκαν οι κοντρες.αυριο θα κανω γεμισμα.και θα δουμε.
Ερωτηση,εχω δει αρκετες γαριδες.ξερει καποιος ενα καλο συνδυασμο που να μπορω να βρω ευκολα? |
|
||||
|
||||
![]()
Διαφορα ειδη απο γαριδες θελεις να βαλεις;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα... μικρο γαριδαδικο. | klipitiklopos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 217 | 09-06-16 14:09 |
Ο Νιονιος και το σπιτι του. | aNe | Bettas | 9 | 02-02-11 11:50 |
sumb εξω απο το σπιτι... | dim orestiada | Φίλτρανση | 4 | 30-01-11 12:59 |
οσμωση εξω απο το σπιτι | Δημητρης89 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-01-10 14:04 |