|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα, Τάκη όταν λετε 800 ευρώ, μιλάτε για την κατασευή ή υπολογίζετε μέσα και το sub και τις αντλίες, φίλτρα, και λοιπά παρελκόμενα?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω υπολογιζω τελικη τιμη.με το κλειδι στο χερι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Λάμπρο
Ψήνεσαι ε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ε,ε, ...τότε δεν είναι σωστό αυτό. Δεν θα έπρεπε να τα υπολογίζεις στην τελική τιμή όλα. Τα φιλτρα, αντλίες, κτλ... είναι στο πόσα θέλει κάποιος να χαλάσει.
![]() Το κόστος θα έπρεπε να είναι η κατσκευή χωρίς τα αξεσουαρ. όπως όταν αγοράζεις καινούργιο από μαγαζί. Έπιπλο-γυάλα-άντε και το sub (χατηρικά). ------------------------- Τάκη εγώ είμαι ψημένος από την 1η φορά που ήρθα σπίτι σου. Απλά δεν το ήξερα. ![]() ![]() ![]() Ένα καινούργιο Rehau 600 με έπιπλο βγαίνει στα ίδια χρήματα περίπου. Οπότε συμφέρει του σκοτωμού. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 16-03-16 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αφου ειπα στο τελος θα τα γραψω ολα αναλυτικα.αρα μπορεις να υπολογισεις ευκολα το κοστος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί το λες αυτό Τάκη? όταν αγοράζεις από μαγαζί ενυδρείο έτοιμο, σου δίνουν και το φίλτρο στην τιμή ? Το τι φίλτρο θα επιλέξεις είναι σε εσένα.
Για αυτό το είπα. Αλλά όπως έγραψα, ακόμη και με τα πάντα "ολα" μέσα, είναι πιο οικονομικό και από το Rehau το 600 (από τις πιο οικονομικές επιλογές) με την βάση του. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα κόστους, στο αν συμφέρει. Συμφέρει άνετα (και ξέρεις και τι φτιάχνεις και το φτιάχνεις και όπως θέλεις, και,,,και...) Είδες που σου είπα ότι είμαι ψημένος !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χωρο εχεις?αν εχεις ξεκινα..αλλα για μεγαλο γιατι στα μικρα συμφερει ετοιμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα Καλή επιτυχία στο project !!!
![]() ![]() ![]() Πόσα λίτρα θα είναι ??? 3 μέτρα είναι η μικρή μου Λίμνη ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |