|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη δουλεια θα γινει σιγουρα.απλα ετσι οπως το βλεπω το τελικο κοστος θα παει στα 800 ευρω περιπου για να πεις οτι εκανες καλη δουλεια.
ο Τακης λεει οτι δεν θα παει τοσο ψηλα.θα δουμε στο τελος.τα σημειωνω τα εξοδα. πρωτο και κυριο μελημα στην κατασκευη εχει η ποιοτητα και αντοχη.επειδη ειναι η πρωτη φορα που κανω τετοια κατασκευη δεν με περνει να κανω πατατα. παντως δεν το πουλαω οσα και να μου δινεις.απλα θα φτιαξουμε και σε σενα ενα μετα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα μπορεί να φτάσει στα 800 Ευρώ , μπορεί και όχι.
Αν βάλουμε και αντλίες , και θερμαντήρες , DOW και D1 για τις πέτρες μπορεί. Θα βάλεις και φίλτρο άνθρακα για αυτόματες αλλαγές κλπ ; Αντλίες και θερμαντήρες θα κρατήσεις του παλιού ; Βυθο τι θα βάλεις ;
|
||||
|
||||
![]()
ναι Τακη.θα μπει φιλτρο ανθρακα για τις αλλαγες.θερμαντηρας σιγουρα αλλος ενας.αντλιες καινουριες.αμμο θαλλασινη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα πάμε για φουλ αυτοματισμούς
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο τρελαδικο θα παμε αμα συνεχισουμε ετσι!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |