|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πέρασα σήμερα μια βόλτα από το leroy και πέρασα και από τα κόντρα πλακέ.
Τα κοντρα πλακέ του είναι έτσι ![]() και κοίταξα και ένα κομμάτι που μου έχει περισσέψει και είναι ακριβώς έτσι, επίσης το αναφέρει σαν κόντρα-πλακε Αφρικής, από αυτά που ειχα βρει πιο πάνω αλλά και από άλλο ψάξιμο σαν Αφρικής αναφέρεται το Οκουμε, που όπως διάβασα είναι από τα καλύτερα με καλύτερο το Marine, αυτό δηλαδή που φτιάχνουν βάρκες. Πήγα και στην ιστοσελίδα του Μουρίκη και είδα πως κοντρα-πλακε 18αρι που πήρα για το δικό μου ενυδρείο η εταιρία βγάζει μόνο το special marine http://gr.plywood.mourikis.gr/%CE%B4...%B5%CF%83.html μήπως τελικά το leroy φέρνει απο τα καλύτερα κοντρα-πλακε ;
|
||||
|
||||
![]()
τετοια θελω να ακουω!!!τι ωρα πηγες?εγω πηγα το πρωι κατα της 11.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τις 1 πήγα εγώ.
Ακου τώρα και το άλλο. Κοίταξα τιμες στα πλεξιγκλας. Το κομμάτι 1,5 Χ 1 έχει 33 Ευρώ. Αν το ενυδρείο σου έχει διαστάσεις 300 Χ 50 Χ 50 θες χοντρικά 3 φύλλα, με τα 2 φύλλο κάνεις πάτο και πλάτη, και με το άλλο φύλλο κάνεις τα πλαϊνά και σου περισσεύει και 1 κομμάτι 1 Χ 1, και έστω να χρειαστείς και ακόμα ένα φύλλο για το μπροστινό , τα πηχάκια , κοντρες κλπ, που θα περισσέψει και για το 1 φίλτρο , 4 φύλλα συνολικά 4 Χ 33 = 132 Ευρω +12 χλωροφόρμιο + 4 το κοφτάκι. Χοντρικά 150 Ευρώ. Τελικά μήπως είναι πιο οικονομική λύση από την εποξική ρητίνη ; Μήπως , όταν αποφασίσεις τις οριστικές διαστάσεις ρωτήσεις στον Σπακουρη τα κομμάτια που ακριβώς θες , να σου τα κόψει , να τα πάρεις και σε μαύρο χρώμα, που θα είναι πολύ πιο όμορφο, δεις τελικά τι συμφέρει ; Για το κόλλημα τα έχουμε πει, αν είναι έτοιμα κομμένα σε 1 ώρα το πολύ τα έχουμε κολλήσει. Για σκέψου και αυτή τη λύση
|
||||
|
||||
![]()
εμ εγω στα ειπα..δεν το εχω ακυρωσει το πλεξι.και 200 ευρω να παει με συμφερει.ασε που δεν χαλαει ουτε απο νερο ουτε απο χτυπηματα.
απλα την εποξικη θα την περνουσα μονος μου ενω το πλεξι θα ερθεις να κανεις τα μαγικα σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμ θα σε μάθω και μετά θα φτιάχνεις ότι φανταστείς
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μη με απειλεις γιατι θα σε κανω αφρικανο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι, έτσι, παιδιά. Μπράβο σας. και στους 2.
Όταν θα φτιάξουμε το δικό μου θα έχετε αποκτήσει τρελή πείρα και οι 2 σας και δεν φοβάμαι τίποτε. ![]() ![]() ![]() ![]() ¶ντε πειραματιστείτε τώρα να αποκτήσετε την ανάλογη εμπειρία !!! χαχαχαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Εσένα λες να περιμένω, δεν έχω χώρο αλλά και λεφτά τώρα, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() χαχαχαχα...Κλεόβουλε είσαι θεός. χαχαχα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα, Τάκη όταν λετε 800 ευρώ, μιλάτε για την κατασευή ή υπολογίζετε μέσα και το sub και τις αντλίες, φίλτρα, και λοιπά παρελκόμενα?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω υπολογιζω τελικη τιμη.με το κλειδι στο χερι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Λάμπρο
Ψήνεσαι ε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ε,ε, ...τότε δεν είναι σωστό αυτό. Δεν θα έπρεπε να τα υπολογίζεις στην τελική τιμή όλα. Τα φιλτρα, αντλίες, κτλ... είναι στο πόσα θέλει κάποιος να χαλάσει.
![]() Το κόστος θα έπρεπε να είναι η κατσκευή χωρίς τα αξεσουαρ. όπως όταν αγοράζεις καινούργιο από μαγαζί. Έπιπλο-γυάλα-άντε και το sub (χατηρικά). ------------------------- Τάκη εγώ είμαι ψημένος από την 1η φορά που ήρθα σπίτι σου. Απλά δεν το ήξερα. ![]() ![]() ![]() Ένα καινούργιο Rehau 600 με έπιπλο βγαίνει στα ίδια χρήματα περίπου. Οπότε συμφέρει του σκοτωμού. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάμπρος.Τ : 16-03-16 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αφου ειπα στο τελος θα τα γραψω ολα αναλυτικα.αρα μπορεις να υπολογισεις ευκολα το κοστος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ξυλινου 450 λιτρων | ScorpionGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 366 | 04-10-17 19:09 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 424 | 07-08-15 06:18 |
Κατασκευη ξυλινου ενυδρειου 2,5 μετρων | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 225 | 22-06-14 15:51 |
Κατασκευη Ξυλινου ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | Stivv27 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 21-04-12 21:00 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |