|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα μη του πάω, Νηστεία , αυστηρη
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον οπως ειπα εκανα κιολας
Αρχικα Ψηλωσα λιγο τσατραπατρα τα χωρισματα του σαμπ..χαμηλωσα την ροη οπου και θα την κρατησω χαμηλα ωστε να μην παει νερο στην σιλικονη και ξεκολισει... Πηρα και εναν FLuval 300 watt θερμοστατη ετσι για καθε περιπτωση... Εκανα τεστακια πριν την αλλαγη οπου και εχουμε... Αμμωνια=0 Νο2=0,25 Νο3=10-20 Κανω την αλλαγη και βαζω 10 καπακια prime και βλεπουμε... Κατα τις 12 θα ξανακανω ακομα μια και τελευταια και επειτα απο αυριο... Φαγητο σημερα φαγανε 1 φορα το πρωι απο το ετερον ημισυ οπου και δεν γνωριζε την διαδικασια που ακολουθω...(Flakes) ΔΕν μπορω να εξηγησω απο που τα No2 Οσο για τα Υλικα μου και την κατανομη του ειναι καπως ετσι... Στην 4η φωτο ετσι τα εχω βαλει τα υλικα μου... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=85090
|
||||
|
||||
![]()
Τα νιτρωδη δεν επεσαν καθολου
κοψε το ταισμα, τελειως πλυνε σφουγγαρια , με νερο ενυδρείου , μήπως έχουν πολλά σκουπιδακια μήπως υπάρχει ψόφιο ψαρι ; Δεν στεκει βρε Λουκά
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι το κοψα,δεν εχω ταισει περα του εν αγνοια λαθος της κοπελας μου..το χαραμα... Τα σφουγκαρια τα επλυνα πριν μια βδομαδα αλλα οχι με νερο ενυδρειου... Περιμενω να παρω μετρηση κατα της 12 Εβαλα και 10 καπακια Seachem prime... ------------------------- ![]() Το χρωμα αυτο ειναι?Για το 0,25?
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 07-01-16 στις 23:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες οι μετρησεις είναι πριν την αλλαγή ή μετα ;
|
||||
|
||||
![]()
Πριν..
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |