|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα τα χαίρεσαι βρε Λουκά
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι μπουλουκια...αυτα δεν λενε να μεγαλωσουν οπως του κ.Τακη..!! χααχαχαχχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Μην ελπίζεις άδικα...
Στον Τάκη αν δώσεις iguana θα ξαναγυριστεί το Gozila.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παρατηρησα και μια παρομοια συμπεριφορα αλλα χωρις να καθεται κατω,ενα φανσυ μου...
Σημερα θα παρω μετρησεις να δω τι γινεται..γτ εδω και κανα μηνα που αλλαξα λιγο τις ρουτινες διχως να μπορω να κανω αλλιως παρατηρησα τις αλλαγες αυτες σε αυτα τα 2 ψαρακια... Ο απαθανοντας ηταν ο ενας και τωρα πλεον πιο φανερα το αλλο... Δεν ξερω τι μπορει να γινεται.. ------------------------- Πηρα σημερα μετρησεις με τεστ API Αμμωνια,νιτρικα και νιτρωδη... Επειδη παιρνω πρωτη φορα...για βοηθηστε με λιγο με τις ενδειξεις γτ εμενα μου φαινονται λιγο περιεργα τα νουμερα..... Εγω βλεπω ΝΟ3=10 ΝΟ2=0,25 Ammonia=0,25 Αναρτηζω καποιες φωτο... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 06-01-16 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα κοψε το ταισμα
Τα ΝΟ2 με ανησυχουν κάνε αλλαγες και βαζε και Prime μετα απο τοσο καιρο δεν επρεπε να εχεις ΝΟ2 η αμμωνία ειναι αμελητεα, και αφου έχεις και χαμηλη θερμοκρασία ειναι σχεδον ακινδυνη
|
||||
|
||||
![]()
εγω καλα τα βλεπω ολα (και την αμμωνια, νομιζω ειναι 0) , τα no2 δεν μ αρεσουν...
κανε μια επαναλληψη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |