|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω καλα τα βλεπω ολα (και την αμμωνια, νομιζω ειναι 0) , τα no2 δεν μ αρεσουν...
κανε μια επαναλληψη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχω να βαλω prime κανα μηνα...Αυριο θα βαλω με την αλλαγη που θα τους κανω... ------------------------- ![]() Αυτη πηρα μολις...
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 06-01-16 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια δόση Prime σύμφωνα με τα συνολικα λιτρα του ενυδρείου , τώρα
και διπλη να βάλεις καλο ειναι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συνολικα λιτρα ειναι περιπου 200 το σαμπ και αλλα 700 αρα βαζω δοση για 900 λιτρα δλδ 5 καπακια περιπου...βαζω και ξανα μετα τεστ?
------------------------- παιζει ρολο που ειχα ταισει πριν 1-2 ωρες πανω κατω? γαριδα..
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 06-01-16 στις 21:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι , παιζει...
βαλε prime και μετρα μια απ΄ ολα αυριο... τα diy και οι κατεψυγμενες θελουν προσοχη και μετρο.... |
|
||||
|
||||
![]()
Η δυνατη βιολογια δεν επηρεάζεται αν ειχες ταισει και τι ειχες ταισει, ακόμα και ποσο είχες ταίσει, κάπου υπάρχει προβλημα.
αν δεν έχεις πειράξει κάτι τωρα τελευταια , πολύ φοβάμαι πως κάτι δεν είναι σωστό στο φίλτρο, ροή , τρόπος διάταξης υλικών κλπ ------------------------- Γιάννη αν 700αρι ενυδρειο με 900 λίτρα νερό επηρεάζεται απο κατεψυγμενη τροφή , κάτι δεν παει καλα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 06-01-16 στις 21:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σωστα , το λεω για την ωρα...
πιστευω το ενυδρειο ειναι ανωριμο ακομα και θελει προσοχη. Η διαταξη των υλικων - κακη ροη , ειναι κι αυτο ενα θεμα που μπορει να συμβαινει.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |