|
|
||||
|
||||
![]()
Θα δω από βδομάδα που θα έρθουν τα θυλικα
![]() αυτό ταιριάζει με του stratigos24 που λέει ότι ο έρωτας είναι τυφλος ![]() ![]() ![]() ------------------------- Μόλις πήρα και έβαλα στο ενυδρείο ακόμα ένα φυτό επειδή το είδα και μαρεσε είναι nymphaea zankeri red . θα ανέβει στην επιφάνεια και θα απλωσουν τα φύλα αλλά πρέπει να μεγαλώσει πρωτα ![]() μια ερώτηση για αλγοφαγα? μπορώ να βάλω μέσα στην μονομαχιερα κάποιο είδος αλγοφαγων ουσιαστικά η γυναίκα μου το πρότεινε καποιο μικρό είδος που να μην μεγαλώνει πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 09-11-15 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκάρια ramshorn, αν βάλεις άλλο ψάρι , το πιο πιθανό να υπάρξει πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκαρια ειναι η πιο ασφαλης επιλογη.
καλοι αλγοφαγοι ειναι και οι οτοκυκλοι αν και θα πρεπει να τους ταιζεις κιαυτους κανονικα και οχι να περιμενεις οτι θα χορταινουν απτην αλγη στα τζαμια. το προβλημα ειναι πως θελουν ομαδα και αυτοι.δε μπορεις να βαλεις εναν δηλαδη θες 4-5 τουλαχιστον και υπαρχει παντα το ρισκο να μη γουσταρει ο μονομαχος. προσωπικα,θα εβαζα σαλιγκαρια.κανουν δουλεια και δεν θα εχεις και ιδιαιτερο αγχος. παντως μη σε ανησυχει η αλγη τοσο πολυ.δεν κανει κακο στο ενυδρειο,καλο κανει. αν σε ενοχλει αισθητικα(οταν και αν δεις οτι μαζευεται)καθαριζε τη με τηλεκαρτα κλπ απτο τζαμι με το χερι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ακριβώς το ίδιο μου είπαν μόνο ο το κύκλους και 4-5 μαζί όχι μόνο ένα. δεν θα είναι πολλά για τα λίτρα. ? 4 αλγοφαγοι και 4 μονομαχοι? σαλιγκαρια πόσα αν βάλω? να και φώτο από το φυτό |
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκάρια όσα και να βάλεις , αυτά θα γίνουν όσα θέλουν αυτά,
απο μερικές δεκάδες έως μερικές χιλιάδες ![]() ------------------------- Με πρόλαβε ο Γιώργος ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 09-11-15 στις 22:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θυλικα θα βάλω 3 έτσι και αλλιώς αλλά επειδή με είπε η γυναίκα για αλγοφαγους ρώτησα μήπως?
κανένα σαλιγκαράκι θα δοκιμάσω να δω πως θα τα πάνε και βλέπω μια ακόμα ερώτηση αν βάλω 3 θυλικα και διαλέξει την μια τις άλλες τις αφήνω κανονικά μέσα? ? αν γένησει δεν θα τα φάνε τα μικρά!? Καλά έχω πάει πολύ μπροστά αλλά λέω πάλι μηπως ![]() ![]() ευχαριστώ που λύσατε τις απορίες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να φανε τα μικρα τα θηλυκα?μπα δεν παιζει.αυτα θα τρεχουν να κρυφτουν ολη την ωρα
![]() ασε που θα γινει πολεμος εκει μεσα ετσι και πλησιασουν κοντα. αν ειναι και πολυ μεγαλος τσαμπουκας ο αρσενικος παιζει και να το βρεις σπασμενο το ενυδρειο και το ψαρι να καθεται να πινει καφε στο σαλονι για να στανιαρει ![]() γιαυτο λενε να μπαινουν 2-3 θηλυκα για να μοιραζεται λιγο η επιθετικοτητα.και ειδικα σε περιπτωση γεννας. με τα splendens δεν θα γλυτωσει ουτε η θηλυκια που γεννησε. θα τις παρει και θα τις σηκωσει ολες μαζι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-11-15 στις 23:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα σαλιγκάρια δεν θα τα σκοτώσει? |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις μονομαχο που θα σκοτωσει τα σαλιγκαρια τους οτοκυκλους τι νομιζεις θα τους κανει?
θα τους αφησει? ![]() μην προσθετεις ψαρια χωρις να υπαρχει λογος.λιτρα εχεις,βαλε θηλυκα αν θες κιαλλα ψαρια τοσο πολυ. ------------------------- σαλιγκαρια οσα και αν βαλεις,αυτα θα πολλαπλασιαστουν. προσθεσε φυλλα μεσα και βαλε και κανα φυτο ακομα,δωστου σκια και μερη να κρυφτει. δεν ειναι ψαρια που θελουν πολυ φως. για τη σταθμη του νερου στο εχω πει ηδη.βαλε μεμβρανη τροφιμων απο πανω,θα το χασεις το ψαρι. και μετα θα μπεις εδω και θα το γραψεις και θα σου πω "στο ειπα,δε στο ειπα?" ![]() (λιγο το ανεκδοτο με το γρυλο μου θυμιζει αυτο αλλα τεσπα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-11-15 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για τη σταθμη του νερου στο εχω πει ηδη.βαλε μεμβρανη τροφιμων απο πανω,θα το χασεις το ψαρι.
και μετα θα μπεις εδω και θα το γραψεις και θα σου πω "στο ειπα,δε στο ειπα?" ![]() δεν σε προλαβαινω ![]() αύριο θα βγω στην γύρα τελικά θα πάρω διάφανο λεπτό πλέξι γκλας να βάλω να είναι και πιο όμορφο από την μεμβράνη. αν μέχρι αύριο γίνει το χειρότερο και βρω το αγόρι μου στο πάτωμα θα σε πω γουρσουζη να ξέρεις ![]() ![]() ![]() αααααα βάλω αύριο και θα πείτε γνώμες. |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε βάλε μια ζελατίνα τώρα για να μην υπάρχει περίπτωση αύριο να πούμε τίποτα... (κάνε της και τρυπίτσες με οδοντογλυφίδα όταν την βάλεις να μπαίνει κάποιος αέρας).
Το πλέξι (είχα παλία) σκευρώνει στο κέντρο αν δεν πατάει και κάπου εκεί.. παίρνει καμπύλη δηλαδή. ή βάλε τζάμι ή δεν ξέρω.. καμια σίτα με ψιλές τρύπες). Σαλιγκάρια βάλε ramshorn.. όλο μου το τζάμι πίσω και στα ξύλα και ίσως που και που στο βυθό είχα καφέ άλγη. Μπήκαν και όχι απλά το γυάλισαν και δεν έχω τίποτα.. αλλά έχω να καθαρίσω και τα τζάμια από πέρσυ το καλοκαίρι.
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις έβαλα γυαλί γύρο γύρο από το ενυδρείο.
5 πόντους περιμετρικά 4 αρι τζάμι. στην ουσία μόνο στο κέντρο είναι ανοιχτό. ![]() ------------------------- Παράθεση:
δεν έχω σκεφτεί τι θα τα κάνω λογικά θα τα δώσω αρκεί να ξέρω ότι είναι σε καλα χέρια. και ξέρω μερικούς με πολύ ωραίες μονομαχιερες ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 11-11-15 στις 18:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |