|
|
||||
|
||||
![]()
Μα ο έρωτας είναι τυφλός..
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- από χθες που έβαλα τον μονομαχο στο ενυδρείο κάνει βόλτες παίζει με την ροή του φίλτρου πάει πέρα δώθε πάνω κάτω τρώει και φλέικς και grindal ζωντανά γενικά είναι πολύ κινητικό και νομίζω το χρώμα του έγινε πιο έντονο γενικά τον βλέπω πιο όμορφο σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ανοίξει τα πτερύγια να τον δω ανοιχτό. τον κοιτάω όλη μέρα μέχρι και καθρέπτη έβαλα πήγε κοντά στάθηκε ακίνητος αλλά γύρισε και έφυγε σαν σαν να μην συμβαίνει τπτ. δεν φοβάται καθόλου σήμερα εχθές μόλις κουνιομουν έτρεχε στις κρυψωνες και έμενε ακίνητος σήμερα έβαλα το δάχτυλο μέσα με τροφή και ηρθε δίπλα. πάω κοντά και έρχετε δίπλα μου και κάνει κολπάκια γύρο γύρο στη ρίζα. το ερώτημα μου είναι ποτέ θα δω τα πτερύγια του ανοιχτά? ?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 09-11-15 στις 00:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν βάλεις την θυληκια θα παρακαλάς να τα κλεισει
![]() Παντως ειναι πολυ όμορφος εγω θα τον κράταγα,ειναι πανέξυπνα ψαρια με χαρακτήρα,ειχα έναν μαυρο πλακάτ και δεν ήθελε να με βλέπει ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα δω από βδομάδα που θα έρθουν τα θυλικα
![]() αυτό ταιριάζει με του stratigos24 που λέει ότι ο έρωτας είναι τυφλος ![]() ![]() ![]() ------------------------- Μόλις πήρα και έβαλα στο ενυδρείο ακόμα ένα φυτό επειδή το είδα και μαρεσε είναι nymphaea zankeri red . θα ανέβει στην επιφάνεια και θα απλωσουν τα φύλα αλλά πρέπει να μεγαλώσει πρωτα ![]() μια ερώτηση για αλγοφαγα? μπορώ να βάλω μέσα στην μονομαχιερα κάποιο είδος αλγοφαγων ουσιαστικά η γυναίκα μου το πρότεινε καποιο μικρό είδος που να μην μεγαλώνει πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 09-11-15 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκάρια ramshorn, αν βάλεις άλλο ψάρι , το πιο πιθανό να υπάρξει πρόβλημα
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκαρια ειναι η πιο ασφαλης επιλογη.
καλοι αλγοφαγοι ειναι και οι οτοκυκλοι αν και θα πρεπει να τους ταιζεις κιαυτους κανονικα και οχι να περιμενεις οτι θα χορταινουν απτην αλγη στα τζαμια. το προβλημα ειναι πως θελουν ομαδα και αυτοι.δε μπορεις να βαλεις εναν δηλαδη θες 4-5 τουλαχιστον και υπαρχει παντα το ρισκο να μη γουσταρει ο μονομαχος. προσωπικα,θα εβαζα σαλιγκαρια.κανουν δουλεια και δεν θα εχεις και ιδιαιτερο αγχος. παντως μη σε ανησυχει η αλγη τοσο πολυ.δεν κανει κακο στο ενυδρειο,καλο κανει. αν σε ενοχλει αισθητικα(οταν και αν δεις οτι μαζευεται)καθαριζε τη με τηλεκαρτα κλπ απτο τζαμι με το χερι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ακριβώς το ίδιο μου είπαν μόνο ο το κύκλους και 4-5 μαζί όχι μόνο ένα. δεν θα είναι πολλά για τα λίτρα. ? 4 αλγοφαγοι και 4 μονομαχοι? σαλιγκαρια πόσα αν βάλω? να και φώτο από το φυτό |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα σαλιγκάρια δεν θα τα σκοτώσει? |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις μονομαχο που θα σκοτωσει τα σαλιγκαρια τους οτοκυκλους τι νομιζεις θα τους κανει?
θα τους αφησει? ![]() μην προσθετεις ψαρια χωρις να υπαρχει λογος.λιτρα εχεις,βαλε θηλυκα αν θες κιαλλα ψαρια τοσο πολυ. ------------------------- σαλιγκαρια οσα και αν βαλεις,αυτα θα πολλαπλασιαστουν. προσθεσε φυλλα μεσα και βαλε και κανα φυτο ακομα,δωστου σκια και μερη να κρυφτει. δεν ειναι ψαρια που θελουν πολυ φως. για τη σταθμη του νερου στο εχω πει ηδη.βαλε μεμβρανη τροφιμων απο πανω,θα το χασεις το ψαρι. και μετα θα μπεις εδω και θα το γραψεις και θα σου πω "στο ειπα,δε στο ειπα?" ![]() (λιγο το ανεκδοτο με το γρυλο μου θυμιζει αυτο αλλα τεσπα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-11-15 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |