|
|
||||
|
||||
![]()
No3 δεν μου εδωσε ειπε αυτα χρειαζομαι μονο.
Αντιχλοριο δεν εχω ριξει αν και εχω ενα της serra το ειχα παρει για το χρυσοψαρο αλλα το ενυδρειο τρεχει μπολιασμενο 2 βδομαδες τωρα. Αντιχλωριο να ριξω??? No3 θα παρω σημερα. ------------------------- Μολις αγορασα το no3 test της aquili Το εκανα και εβγαλε το πρωτο απαλο ροζ και γραφει 5mg/l Πρεπει να κατεβει στο λευκο? Εκει γραφει 0mg/l. Αν πρεπει να κατεβει το κατεβαζω εγω η απο μονο του? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 05-11-15 στις 15:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αρα εισαι στρωμενος.τα ΝΟ3 δεν πεφτουν μονα τους,τα μειωνουμε εμεις με τις αλλαγες νερου.(εβδομαδιαιες)
και μιας και ρωτας,διαβασε και τα υπομνηματα στην κατηγορια των αρχαριων ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=52490 διαβασε πολυ καλα οτι δεις να γραφει για κυκλο αζωτου και αμμωνια. και οτι δεν καταλαβεις ρωτα εδω. αντιχλωριο θα ριχνεις παντα στο νερο που θα προετοιμαζεις για την αλλαγη.αν το φτιαχνεις σε ξεχωριστο δοχειο(βαρελακι τροφιμων κλπ) τοτε η δοση που θα ριχνεις θαναι οση χρειαζεται για το νερο στο δοχειο της αλλαγης. αν ριχνεις το νερο κατευθειαν στο ενυδρειο,τοτε θες δοση αντιχλωριου οση χρειαζεται για ολα τα λιτρα του ενυδρειου. μην το κανεις ετσι ομως,ακολουθα τον πρωτο τροπο γιατι ο δευτερος εχει κινδυνους για τα ψαρια. αυτα.διαβασε τα υπομνηματα και τα λεμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ξεχωριστο βαρελι για τις αλλαγες.
Ευχαριστω παλι διαβασμα... Χαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]() ![]() δεν τελειωνει ποτε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στο δικό μου aquili μου έβγαζε 5 όταν sera και api έβγαζαν 10. Ημερομηνία λήξης είχε? (απλά επειδή τα δικά μου δεν... και η εταιρεία σε εμαιλ δεν μου έχει δώσει καμιά απάντηση... βασικά μου έχει δώσει ''3 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής'' αλλά πουθενά δεν λέει ημερομηνία παραγωγής για να δω (τα δικά μου είναι το τεστ κιτ που έχει σε υγρά ph, gh, kh, no2, no3). Tέλος, ανακινέις καθόλου μετά από τις σταγόνες και μετά από τη σκόνη που ρείχνεις? Αν όχι, κάνε το. Εμένα χωρίς να ανακινώ μετά από κάθε διαδικασία (μια μετά τις σταγόνες δηλαδή και μια μετά τη σκόνη) μου έλεγε 0 και όταν το έκανα και ανακινούσα (δεν ξέρω αν είναι σωστό το ανακινούσα.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ανακουνω οπως γραφουν ακριβως οι οδηγιες.
Της sera το NH4-NH3 ληγουν τον 3-2020 Το No3 δεν γραφει ειναι aquili To NO2 δεν γραφει ειναι aquili επισεις. ειναι τα υγρα τεστ ολα. Τι να εμπιστευτεις τελικα???? |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα οχι την aquili παντως
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σου λέει της aquili το no3 πχ να το ανακινέις μετά από τις σταγόνες και μετά από τη σκόνη? Γιατί εμένα δεν μου λέει τίποτα..
Μου λέει: Βάλτε τόσα ml, βάλτε τόσες σταγόνες, ρίξτε και τη σκόνη και περιμένετε τόσα λεπτά..
|
||||
|
||||
![]()
δίκιο έχεις μόλις το διάβασα το no3
1 κουταλάκι από το ένα και 6 σταγόνες από το 2 κλειστό και περίμενε 5 λεπτά μετά σύγκρινε. .. Αυτό μόνο λεει |
|
||||
|
||||
![]()
Ok.
Εσύ τα κούνησες όταν έκανες το τεστ και σου έβγαλε 5?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα κούνησα έκανα όπως έλεγε το κάθε τεστ.
Απλά τα έκανα όλα την ίδια μέρα και ήταν η πρώτη φορά και νόμιζα όλα τα κούνησα αλλά διάβαζα και έκανα το κάθε τεστ ξεχωριστά οπότε αφού δεν έγραφε ανακάτεμα σίγουρα δεν το ανακάτεψα. μια άλλη ερώτηση γιατί έχω χνουδι άσπρο στο ξύλο πάνω να βαλω καμιά γαρίδα η κανένα σαλιγκαράκι στο ενυδρείο ή θα γίνουν τροφή για τους μονομάχους ?? και αν ναι ποια είδη? ευχαριστω πολύ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |