|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρώτα απ' ολα τα flood δεν έχουν 45 μοίρες αλλά 120 και σίγουρα έχουν την πιο ομοιόμορφη κάλυψη!! Επίσης, αυτά που έχω εγώ είναι με λεντ των νανομέτρων που προτείνονται από το algascrubber.net Μήπως δοκίμασες κάτι άλλο? Επίσης μεγάλη εντύπωση μου κάνουν τα φωσφορικά σου.. Δεν έχω δει σε 4 ενυδρεία γνωστών να ανεβαίνουν ή να έχουν άλγες... Βέβαια αυτό με τα τεστ των salifert με έχει προβληματίσει, αλλά δεν θα είχαμε άλγες? Κάνω τις παρατηρήσεις μου εντελώς καλόπιστα και δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση φίλε μου τα λεγόμενά σου... Πιστεύω το ATS είναι κάτι που θέλει ακόμα έρευνα και σε καθένα δουλεύει διαφορετικά... Να σημειώσω ξανά οτι έχω μεσογειακό ενυδρείο και δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχω συγκρινόμενος με τα reef, λόγω αλατότητας, αρκετά χαμηλότερης θερμοκρασίας κλπ... Χαίρομαι πάντως που ακούω άλλον ένα να μισεί τα παλιοσκίμερ και τα διάφορα πρόσθετα και να αγαπάει το θαλασσινό νεράκι μας ![]() ![]() ![]() Δεν το λυπάσαι να το σκοτώσεις το καημένο το νάνο?? ![]() ![]() ![]() Τι σου έκανε?? ![]() ![]() ![]() Καλή συνέχεια να έχεις και ενημέρωνέ μας... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Φωτιστικου Για Reef Ενυδρειο (και Οχι Μονο) | accnt | Φωτισμός | 21 | 01-08-12 10:11 |
Reef υπο κατασκευη | stavros1979 | Reef | 9 | 04-04-12 11:16 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Βοηθεια για κατασκευη REEF 225 λιτρ. | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-08 12:49 |