|
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου ομορφιες , τα ζωντανα πως πανε Με το καινουργιο φως ; αντιδράσεις ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και εγω δεν τρελαθηκα, πολυ μωβ για τα γουστα μου-μαλλον επρεπε να βαλω 420nmαντι για 430nm ακτινικα- τα ζωντανα αν και νωρις, μπορω να πω με σιγουρια οτι εχουν τρελαθει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γρηγορη πως παει το τουμπανακι;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα αν και επιασε κοραλινη πανω στα 3/5 της σιτας του ατς με αποτελεσμα να υπολειτουργει, ευτυχως εχω διπλα την χαετο , που μεγαλωνει πολυ γρηγοροτερα πλεον και οι παραμετροι να παραμενουν εκει που πρεπει. σε συνδυασμο με τα λεντ τα καινουργιο.....ψαχνω να βρω χωρο πλεον, ακουμπανε αρκετα κοραλια μεταξυ τους, και λογω λιγων λιτρων δεν εχω πολλα περιθωρια για μετακινησεις....ευχαριστα προβληματα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ενδιαφερον! Ωραια το πας βαλεμας και καμια φωτο να γλυκαθουμε!
|
|
|||
|
|||
![]()
4 μηνες μετα θα ελεγα με ασφαλεια οτ παει πολυ καλα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο ρε φιλαράκι , την κόκκινη την ακαν την έχω και εγώ όσο ωραίες είναι τόσο αργά μεγαλώνουν οι άτιμες
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου!!!!
η ασπρη σιτα που εχεις απο επανω δεν κοβει πολυ φως? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Φωτιστικου Για Reef Ενυδρειο (και Οχι Μονο) | accnt | Φωτισμός | 21 | 01-08-12 10:11 |
Reef υπο κατασκευη | stavros1979 | Reef | 9 | 04-04-12 11:16 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Βοηθεια για κατασκευη REEF 225 λιτρ. | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-08 12:49 |