|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν μπορω και ειναι συμβατα θα βαλω και μερικα kuhli loach. Η ερωτηση ειναι σε 300 λιτρα ποσα endlers να βαλω? Και για καθαριστη-γλυφτη επισης δεν μπορω να βρω ποιος ειναι συμβατος. Θα προτιμουσα μικρους γλυφτες να εινσι ομοιομορφο το ενυδρειο αλλα δεν ξερω αν υπαρχουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να μπορείς να βάλεις και kuhli loach μαζί με ζωοτόκα
για διάβασε να δεις τι παραμέτρους θέλουν http://www.seriouslyfish.com/species/pangio-semicincta/
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πόσα να βάλεις? Όσα και να βάλεις θα αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο (θα ξεκινούσα με καμιά 20αριά) Ψάρια "καθαριστές-γλύφτες" δεν υπάρχουν ![]() Θα μπορούσες πιστεύω όταν ωριμάσει το ενυδρείο και ο βυθός (μετά από 5-6 μήνες) να βάλεις και γαρίδες red cherry. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο εχθες διαβαζω για καθαρα και υβριδια endlers Ενοειτε θα εψαχνα μονο καθαρα και οχι απο καποιο pet που τον νοιαζεθ να πουλησει. Θα ρωτουσα εσας αλλα με προλαβες και ευχαριστω. Αργοτερα το εχω σκεφτει γθα γαριδες red cherry αλλα παλι θα σας ρωτουσα χαχααχα. Να πω οτι απο εξοπλισμο εχω ενα φιλτρο εξωτερικο tetra ex700. Για οξυγονο ενα eheim 200 ετσι γραφει πανω. Και θερμοστατη εναν eheim 3606. Θα χρειαστω κατι αλλο?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρειου | kostas ate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 15-09-13 19:45 |
Κατασκευή ενυδρειου-κουτιου | tsoum | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 60 | 08-01-11 04:39 |
Κατασκευή ενυδρειου | Eric | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-06-10 12:19 |
Κατασκευή ενυδρειου 300 litra | bella | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 26-10-08 19:34 |
Κατασκευή ενυδρείου 278 λιτρα... | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 12-10-08 00:49 |