|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ενα απλο ξυλο πανω στο οποιο εχει δεσει καποιο ειδος moss(φυτο)και το εχει κλαδεψει ετσι ωστε να δειχνει σαν δεντρακι.θελει μαεστρια το αθλημα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατευθείαν στα βαθιά ωχχ
|
|
||||
|
||||
![]()
Οπως γραφουν παραπανω, καποια πραγματα θελουν αρκετο διαβασμα, υπομονη και σωστα βηματα. Τα πολυ ομορφα ενυδρεια που βλεπει σε videos, εχουν αρκετη δουλεια απο πισω, δεν ειναι ευκολο το τελικο αποτελεσμα. Με αργα βηματα, μπορεις να πετυχεις οτι θελεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδια.
Τελικά το ενυδρείο μου είναι 310 λίτρα ένα παρατημένο ακριλικο που για να το κάνω καινούριο έφτυσε αίμα αλλά το αποτέλεσμα ήταν ότι το έκανα ολοκαίνουριο. Υπάρχει κάπου οδηγός με ψάρια και πόσο χώρο χρειάζονται? Θέλω μικρά ψαράκια γλυκου ένα κοπάδι πχ αλλά δεν μπορώ να βρω αυτά που είχα δει στο νετ και σπάω το κεφάλι μου γιατί δεν ξέρω τι ψάρια ήταν και αυτός τα είχε σε 280 λίτρα ενυδρείο. Υπάρχει κάποιος οδηγός γιατί ψάχνω αλλά πουθενά. .... ευχαριστω ------------------------- Παίδες που θα βρω οδηγό ψαριών γλυκου? τι μέγεθος γίνεται,με ποια ψάρια τρία ζει και τι συμπεριφορά έχει? Ψάχνω εδώ στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι με οδηγό ψαριών. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 17-05-15 στις 19:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιά ψάρια ψάχνεις?
Εδώ δεν έχουμε πολλά προφίλ ψαριών. Μια καλή βάση για να ψάξεις http://www.seriouslyfish.com/knowledge-base/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα βγάλω άκρη πιστεύω αλλά πρέπει να το μεταφράσω πρώτα. Ψάχνω κάτι σαν cordial tetra η neon η κάτι άλλο μικρά ψαράκια σε κοπάδι για να βάλω στα 310 λίτρα ενυδρείο. Βρήκα πολλά σε σαιτ που πουλάνε ψάρια αλλά δεν γράφουν χαρακτηριστικα ψαριών και τους φοβάμαι λίγο. Στα 300 λίτρα πόσα νέον η cordinal χωράνε? Από ότι έψαξα βρήκα περίπου 30 με 35 αλλά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. .. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά θέλουν μαλακό νερό. Θα χρειαστείς όσμωση.
Αν βάλεις μόνο αυτά χωράνε και αρκετά περισσότερα. Τι μήκος έχει το ενυδρείο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρειου | kostas ate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 15-09-13 19:45 |
Κατασκευή ενυδρειου-κουτιου | tsoum | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 60 | 08-01-11 04:39 |
Κατασκευή ενυδρειου | Eric | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-06-10 12:19 |
Κατασκευή ενυδρειου 300 litra | bella | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 26-10-08 19:34 |
Κατασκευή ενυδρείου 278 λιτρα... | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 12-10-08 00:49 |