|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ενα πρόβλημα με το gab στο ταμπλετ (συνήθως μου το εμφανίζει θολό)
και δυσκολευομαι να ξεχωρίζω χρώματα.(άσχετο τώρα αυτό αλλά συζήτηση κάνουμε ![]() Μοιάζει με Πελία ε; Ωραίο είναι πάντως
|
||||
|
||||
![]()
δεν παιζει το μεθεπομενο george,μαλον θα δουλευω.
εχω πενθημερο off αυτη τη βδομαδα γιαυτο το σκεφτομαι να παω. αυθημερον δηλαδη οχι να μεινω.(αν και θα ηθελα ![]() ναι μοιαζει πολυ με Pelia. ισως ειναι καποιο συγγενικο ειδος κιολας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι κοντά στην πέλια...
δεν το βρήκα μέσα στο νερό αλλά εκτός νερού, ίσα ίσα που βρεχόταν. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Ξέχασα να ενημερώσω ότι μετά από 6 μέρες συσκότιση στο ενυδρείο δεν υπάρχει πλέον κυανοβακτήριο ![]() ![]()
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 03-05-15 στις 21:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρησιμοποιησες την αντιβιωση;
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο δεν έβαλα καθόλου αντιβίωση... το είχα πει άλλωστε, ότι θα κάνω πρώτα συσκότιση (θα σηκώσω το φωτιστικό) και εάν δεν έβλεπα διαφορά θα έβαζα αντιβίωση.
|
||||
|
||||
![]()
Τo περασες το φυτο pp?
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρουμε τα βουνά και τα λαγκάδια στο τέλος να μαζεύουμε υδρόβια και υδροχαρή φυτά μου φαίνεται
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι πρεπει αλλιως δε θα τα μαθουμε ποτε.
ειναι παρα πολλα τα ειδη που εχουμε διπλα μας κ αντι να ασχολουμαστε μαυτα,ασχολουμαστε με τα τροπικα στην αλλη ακρη του κοσμου. ενταξει καλα ειναι κιαυτα κ χρησιμα,αλλα ξεκιναμε αναποδα μου φαινεται ωρες ωρες... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 Λιτρα με White Cloud Mountain Minnows - Tanichthys albonubes | suiveam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 25 | 21-04-15 12:13 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | ¶λλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |