|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:80*32*47 Όγκος:100 Καθαρα Κατηγορία:Κρυου Νερου Φυτά: Vallisneria Spiralis Ψάρια / ¶λλα είδη: 16 White cloud mountain minnows Διακοσμητικά υλικά: Πετρες και κιτρινη αμμος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: DOW βαμμενο Φωτισμός:1*Τ8 18W Διάρκεια φωτισμού:4 ωρες Φιλτράρισμα:Eheim Biopower 240 Θερμοστάτης:200W Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7,6 Γενική σκληρότητα (GH):16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):14 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού: 30 λιτρα/εβδομαδα Θερμοκρασία:18c ¶λλες πληροφορίες: Ειναι στημενο σε εξωτερικο χωρο... Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπημενα τα συννεφακια! Εγω θα εβαζα κανα φυτο ακομα, τουλαχιστον επιφανειας. Τους αρεσει. Καλος ο George Farmer αλλα συμφωνα με το seriously fish ζουνε σε περιοχες που εχει και βλαστηση.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο. Μπραβο.
Να το χαιρεσαι.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Αχιλλέα, πολύ όμορφο και αυτό, και καθαρό και κρυστάλλινο όπως και το χρυσοψαράδικο σου
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω.
Φυτα θα μπουνε οταν ανεβασω θερμοκρασια που τοτε πανε σε περιοχες με βλαστηση για αναπαραγωγη. Ετσι τουλαχιστον το εχω στο μυαλο μου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο !!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Βιότοπος των Tanichthys albonubes (White Cloud Mountain Minnow) | stratigos24 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 15 | 16-09-13 23:45 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | ¶λλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Αναπαραγωγή tanichthys albonubes (white clouds)! | neos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 8 | 09-11-11 01:10 |