|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα βάση ερυθρομυκίνης στο φαρμακείο... τα 5gr 7,38e
Θα ξεκινήσω με την συσκότιση και αν δεν δω αποτελέσματα θα πάω στην σκόνη. Για την απολύμανση των βρύων γνωρίζει κανείς πως θα γίνει?
|
||||
|
||||
![]()
Υπερμαγγανικό κάλιο, και αυτό από το φαρμακείο
------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread....EA%DC%EB%E9%EF
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 27-04-15 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη για άλλη μια φορά σ' ευχαριστώ!!!
¶ντε να γυρίσω σπίτι να ξεκινήσω τα προβλεπόμενα...!!! ΥΓ. Ακόμα περιμένω σχόλια (ξέρουν αυτοί για ποιους μιλάω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε!
Θα δείξει παρα πολύ με τα βρύα! Αυτό είναι το ωραίο με τέτοιου είδους ενυδρεία... δεν τελειώνουν ποτέ ![]() Και κάτι με οξυζενέ παιζει για απολύμανση αλλά δε ξέρω την τεχνική. Εγώ τα δικά μου μια βουτιά τα εκανα σε καφτο νερό και τέλος
|
||||
|
||||
![]()
george τι να πουμε?
εμενα μου αρεσε πολυ το ενυδρειο.κανα δυο πραγματακια θελουν λιγο "φτιαξιμο". το ενα ειναι η αλγη που το κανεις τωρα και το αλλο ειναι πως θα ανεβαζα λιγο ακομα τη σταθμη. τωρα τα φυτα,σιγα σιγα πιστευω θα παρουν τα πανω τους και θα στρωσουνε μολις φτιαξεις και το φωτισμο. εχεις καιρο γιαυτο. κατα τα αλλα δεν εχω να πω κατι,μου αρεσε ![]() αυτο που δεν καταλαβα,ητανε γιατι δεν εβαλες την αντλια με το φιλτρο κατω απτη λεκα. υπηρχε καποιος λογος που δεν τον σκεφτομαι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Στο link που παραθέτει ο Τάκης αναφέρει την τεχνική με οξυζενέ.
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 27-04-15 στις 15:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οπως το εχεις τωρα,αλλα θα ητανε κατω απτον αργιλο.
με τον ιδιο τροπο στηνουνε και τα παλουνταριουμ που εχουνε λιμνουλες ρυακια κλπ. βαζουν κατω κατω το υλικο οπου θα στραγγιζει το νερο(συνηθως ελαφροπετρα η λεκα),απο πανω γεωυφασμα για να μην περναει το πολυ χωμα μεσα και πανω στο γεωυφασμα το χωμα οπου φυτευονται και τα φυτα κλπ. η αντλια μπαινει κατω κατω εκει που στραγγιζει το νερο(μεσα στην ελαφροπετρα η στη λεκα δηλαδη). οχι για κανενα αλλο λογο,απλα δεν θα το ειχες μεστη μεση. το προβλημα με αυτο ειναι ο καθαρισμος αν χρειαστει,αλλα με τοση λεκα γυρω γυρω και οπως τοχεις κανει το φιλτρο πιστευω πως δεν θα ειχες θεμα. οχι πως ειναι κακο οπως τοχεις,αν θες να βγαλεις φωτο το βγαζεις και τελειωνει το θεμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 Λιτρα με White Cloud Mountain Minnows - Tanichthys albonubes | suiveam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 25 | 21-04-15 12:13 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | ¶λλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |