|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιό μοντέλο εξωτερικό φίλτρο της Tetra έχεις?
Με ένα ακόμη εξωτερικό με μεγάλο κάδο, από άποψη βιολογικής φίλτρανσης θα είσαι εντάξει. Το πολύ να χρειαστείς κι ένα κυκλοφορητή για ενίσχυση της κυκλοφορίας. Τι ψάρια σκέφτεσαι να βάλεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο δεν θυμάμαι μοντέλο θα σας πω αύριο που θα το δω τα έχω στο υπογειο.
Λοιπόν για τζαμια πήρα προσφορά από έναν γνωστό φίλου μου. τελικές διαστάσεις 160χ60χ70 12αρια clear όλα ρονταρισμενα 230 ευρώ. Ψάρια δεν ξέρω ακόμα θα φτιάξω το ενυδρείο θα το κάνω έτσι όπως το θέλω και θα το ποστ άρω να μου πείτε τι ταιριάζει. Μαρεσουν πολύ τα θαλασσινά αλλά ξεφεύγει το κόστος στα 576 λιτρα δυστιχως ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως το πήγες λίγο ανάποδα? ![]() Εννοώ πρωτα κολάς το ενυδρείο και μετά θα διαλέξεις ψάρια? ![]() Πες πχ οτι σ αρέσουν τα τέτρα - πόσα θα βάλεις? 300? ![]() Κι αυτά που σου προτείνουν για το 576λιτρο δεν σ αρέσουν? Δεν ξέρω - ισως σκέφτομαι λάθος- αλλά εγώ θα το πήγαινα : πρώτα διαλέγω ψάρια και μετά μελετάω ποιες διαστάσεις ειναι οι σωστές Η ερώτηση του Κλεόβουλου ειναι η πλέον βασική : Τι ψάρια σκέφτεσαι να βάλεις? ΥΓ : Θαλασσινό σε τόσα λίτρα, πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη (πολλών παντελονιών!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο θα γινει taivan style Και έχω καταλήξει ότι θα βάλω μικρο κοπάδι μέσα αλλά δεν ξέρω ακόμα τι. μισό να δείξω τι ακριβώς θα κάνω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=lwODyFMsxN8Αυτό ακριβώς με γκαζόν στον πάτο και 2 με 3 δενδρακια
ψάχνω τα ψαράκια που είχα δει αλλά δεν τα βρήκα ακομα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Για να πετύχεις αυτό στο βίντεο, πρέπει να έχεις διαβάσει πολλάααααααα, πριν το επιχειρήσεις (πχ η ερώτηση με τα κοκκινα ![]() Δεν αρκεί μονο το μεράκι (ειναι προυποθεση, αλλά δεν αρκεί) Μακάρι να το δεις, όπως επιθυμείς. Αλλά ξαναλεώ, θέλει διάβασμα και πολυ ψάξιμο ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 16-04-15 στις 21:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Διαβάζω κάθε μέρα αλλά στο τέλος θα το κάψω γιατί δεν λένε όλοι τα ίδια για τα ενυδρεία τους. μακάρι να γι ει έτσι τι να πω. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ενα απλο ξυλο πανω στο οποιο εχει δεσει καποιο ειδος moss(φυτο)και το εχει κλαδεψει ετσι ωστε να δειχνει σαν δεντρακι.θελει μαεστρια το αθλημα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρειου | kostas ate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 15-09-13 19:45 |
Κατασκευή ενυδρειου-κουτιου | tsoum | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 60 | 08-01-11 04:39 |
Κατασκευή ενυδρειου | Eric | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-06-10 12:19 |
Κατασκευή ενυδρειου 300 litra | bella | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 26-10-08 19:34 |
Κατασκευή ενυδρείου 278 λιτρα... | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 12-10-08 00:49 |