|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου το ανοίγει αυτό που μου έστειλες. ..
πόσες κόντρες πάνω και πόσες κάτω? Τι εμπειρία χρειάζεται? σορυ για το πριξιμο |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναδοκίμασε http://www.theaquatools.com/
Κόντρες περιμετρικά στον πάτο και επάνω και επιπλέον επάνω 2 κάθετες γιατί το μήκος είναι μεγάλο. Εμπειρία εννοώ να έχεις ξανακολλήσει τουλ. κάποιο μικρότερο ενυδρείο. Τα λίτρα είναι πολλά για να διακινδυνεύσεις μια αστοχία ![]() Ψάξε λίγο την κατηγορία να δεις κατασκευές από άλλα μέλη. |
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα εργοστάσιο που να φτιάχνει γυαλιά στην Θεσσαλονίκη γνωρίζει κανείς?
Το ενυδρείο θα είναι taivan style είναι από τα ωραιότερα decor που έχω δει ------------------------- Και κάτι ακόμα έχω φίλτρο εξωτερικό tetra θερμαντικό σώμα θερμόμετρο μπουρμπουλιθρες και κυκλοφορητη το διοξιδιο που διαβάζω πρέπει να το πάρω και τι κάνει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexis cosmo : 13-04-15 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108
Δες εδώ τι κάνει ο Ανθρωπος εάν του ανοιξει η όρεξη για μεράκι.... ------------------------- Παράθεση:
πάτα στον Γκουγκλη για εργοστάσια τζαμιών καλλυτερα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sakis83 : 13-04-15 στις 21:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!
Καλο το εγχειρημα που σκεφτεσαι, αλλα θελει αρκετη υπομονη και ακομα περισσοτερο διαβασμα, για να κατανοησεις καποια πραγματα για τη λειτουργια ενος ενυδρειου, ωστε να μην αντιμετωπισεις προβληματα με το καλημερα. Αρχισε απο τα υπομνηματα των αρχαριων και για οτι χρειαστεις στην πορεια, εδω ειμαστε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου φιλε μου και χρονια πολλα.
Εγω θα του εδινα λιγο παραπανω υψος του ενυδρειου. 60cm ειναι λιγα για τοσα λιτρα ενυδρειο. Δεν ξερω για τι το προοριζεις ακριβως αλλα αν θελησεις καποια στιγμη να βαλεις π.χ. σκαλαρια (ή αλτουμ ακομα χειροτερα), θα ειναι κριμα να ειναι οριακο το υψος σε 540L ενυδρειο... Και για να πω την αληθεια, και σε βαθος θα του εδινα λιγο παραπανω... |
|
|||
|
|||
![]()
Αλεξη καλημερα,
Αν θελεις την γνωμη μου τα παχη των τζαμιων θα ηταν 12(οι μεγαλες πλευρες και ο πατος)και 10 τα πλαινα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρειου | kostas ate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 15-09-13 19:45 |
Κατασκευή ενυδρειου-κουτιου | tsoum | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 60 | 08-01-11 04:39 |
Κατασκευή ενυδρειου | Eric | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-06-10 12:19 |
Κατασκευή ενυδρειου 300 litra | bella | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 26-10-08 19:34 |
Κατασκευή ενυδρείου 278 λιτρα... | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 12-10-08 00:49 |