|
|
||||
|
||||
![]()
ok,η αντλια ειναι δεξια γωνια μπροστα.
φαινεται λιγο το καλωδιο. τα βουρλα που ειχα στο αυλακι φαινονται απο δεξια στα βαθια και φτανουν γυρω γυρω πισω απτο εκουιζετουμ και τον παπυρο. δεν ξερω αν θα μεινουν ετσι ακομα,θα δειξει.γιατι θα βαλω κιαλλα φυτα. αριστερα μπηκε μια γλαστρα με αλοη και εκουιζετουμ. |
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτογραφία είναι τωρινή;
Ποιό λες αυλάκι; το "δόντι που κάνει γύρω γύρω το περίγραμμα της λίμνης; εάν λες αυτό έχω ενα φυτακι να σου προτείνω για εκεί. Είναι εδαφοκαλυπτικο και αγαπάει υγρασία. Το έχω δει στο διαδυκτιο να το βάζουν και πλήρως βυθισμένο σε ενυδρεία. http://en.m.wikipedia.org/wiki/Soleirolia Τουμπανο η λίμνη πάντως κι ας είναι λοξή η μια γωνία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι τωρα την εβγαλα.
αυτο λεω ναι.εχει αυλακι εκει με 3-4 ανοιγματα για την επιστροφη του νερου.εκει βαζω ελαφροπετρα για φιλτρανση και φυτα.περσι εβαλα τα βουρλα,φετος θα δειξει.θα δω και το λινκ που εβαλες τωρα γιατι δεν το ειδα ακομα. αυτη η λοξη αριστερη γωνια,απο περσι με κυνηγαει ![]() βαριεμαι να ξεστησω και να ξαναρχισω τωρα,αλλιως... αλλα δεν ξερεις ποτε,μπορει να μου τη δωσει καμια μερα και να ξεκινησω ![]() αν και δε με χαλαει ιδιαιτερα να πω την αληθεια. η ιδεα οταν την εκανα,ητανε να μπουνε φυτα που θα κρεμαγανε απεξω στο τοιχωμα και δεν θα φαινοτανε τοσο. αλλα ελα που ακομα δεν εχω βρει τι φυτο να βαλω... ο κισσος θα μου αρεσε πολυ,αλλα δυστυχως ειναι και δηλητηριωδης. ------------------------- το ειδα,ειναι πολυ ομορφο.το θεμα ειναι θα το βρουμε εδω? θα παω μαραθωνα μια μερα και ισως να το εχει εκει ο γιαννης. αν δεν το εχει αυτος,αμφιβαλω πως θα τοχει κανεις αλλος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 19-03-15 στις 22:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
γιωργο απο ψαρια ψησου να βαλεις τα σακριμοντις σε συνδυασμο με καποιο dither fish.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε πειραζω για την γωνία. Ασ'την έτσι να μην την πιάνει και το μάτι
Έχω εδώ να φυτώριο που έχει μερικά γλαστρακια. Αν θέλεις σ φέρνω σε επικοινωνία η μπορω να πάρω εγώ και να σου τα στείλω, αν του έχουν μείνει βέβαια. Απο εκεί πήρα και την τύρφη που είχα βάλει υπόστρωμα
|
||||
|
||||
![]()
αμε!στειλε πμ με λεπτομερεις please!και στη λιμνη να μην τα βαλω θα τα βαλω σε αλλα που θα φτιαξω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου στείλω αύριο το βραδακι.Θα περάσω μια να δω αν έχει ακόμη και να πάρω τηλέφωνο η ιστοσελίδα και θα σου πω αύριο βράδυ οκ?
Αν δε βρούμε θα σου στείλω εγώ. Μικρουλι θα είναι άλλα απλώνει γρήγορα
|
||||
|
||||
![]()
χρηστο πολυ ομορφα ψαρια,αλλα εχε υποψη σου πως δεν θα τα βλεπω παρα μονο απο πανω.
και αυτα τα συγκεκριμενα δεν θα ανεβαινουν πανω καθολου αποτι καταλαβαινω ![]() για ενυδρειο θα ειναι φοβερα,αλλα για τη λιμνη προτιμω να βαλω κατι που τουλαχιστον θα ξερω "τι χανω" αν τα εχω μεσα και δεν τα βλεπω ![]() ------------------------- Παράθεση:
οκ!οταν περασες ειδες τιμες?ποσο τα ειχε θυμασαι καθολου? θα περιμενω ναι. ------------------------- για ψαρια ειμαι μεταξυ ενος συγκεκριμενου ειδους betta(παλι) και ενος ελληνικου ειδους.αν μπορεσω να βρω. αν βρω το δευτερο,εννοειται πως οτι γεννα υπαρξει θα ελευθερωθει ξανα. αλλα δεν εχω αποφασισει ακομη θα δουμε. ισως να υπαρξει και καμια καλυτερη ιδεα στο μεταξυ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 19-03-15 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θυμάμαι καλά 3¤ το γλαστρακι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |