|
|
||||
|
||||
![]()
αλλη μια ανθιση ιακυνθου σημερινη.
πανεμορφο φυτο. η πρωτη ειναι πρωινη,η δευτερη τωρα πριν λιγο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπράβο, πολύ όμορφα
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου λες?
Τωρα δεν ειναι κριμα να το ξεστησεις που χειμωνιαζει? Αντε βαλε μπρος και φτιαξε το θερμοκηπιο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Σπύρο σαν να πήρε το μάτι μου στα DIY, "Κατασκευή θερμοκηπίου για μονομαχολίμνη" ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 10-10-14 στις 16:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα το ξεστησω
![]() για θερμοκηπιο ειναι καλη φαση,αλλα δυσκολο ρε γμτ.ασε που νομιζω θα θελει και περισσοτερη συντηρηση.δεν ξερω κιολας.... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μπορείς να βγάλεις τα ψάρια και να αφήσεις τα φυτά, στις 2 πλευρες υπάρχει το στηθαίο, εκεί μπορείς να στηρίξεις κάποια κατασκευή για να κλείσεις με νάυλον τις άλλες 2 πλευρές και από πάνω, η μόνη συντήρηση που μπορεί να φανταστώ είναι να βγάζεις κανα σάπιο φυτό , γιατί τα περισσότερα θα ρίξουν τα φύλλα και τους κλώνους για να ξεχειμωνιάσουν
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια εχουν φυγει ολα ηδη.
εννοειται πως δεν θα εχει ψαρια το χειμωνα. τωρα για τα φυτα,δεν ξερω αν συμφερει να ασχοληθω η οχι.μπορω να το αφησω και ως εχει και να δω τι αντεξε το χειμωνα και τι οχι. οτι αντεξει θα ξαναδωσει την ανοιξη ετσι κιαλλιως. απλα αν ητανε κλειστο,ειναι σιγουρο πως του χρονου θα ητανε ζουγκλα. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα γλυτώσεις το χώμα και στη σκόνη που θα πέσει μέσα όμως, και πιο καθαρό και ζούγκλα την άνοιξη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |