|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ!
![]() τωρα πρεπει να αποφασισω τι ειδος θα μπει του χρονου ![]() αλλα εχουμε καιρο. ελπιζω μονο να μην βρω κιαλλο ψαρι εξω στη λιμνη γιατι εχει αρχισει και κρυωνει το νερο αρκετα το βραδι.τη μικρη με τα κοκκινα τη βρηκα σημερα.δεν την ειχα ξαναδει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Συγχαρητηρια και απο μενα! υπεροχα ψαρια εβγαλες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αλλη μια ανθιση ιακυνθου σημερινη.
πανεμορφο φυτο. η πρωτη ειναι πρωινη,η δευτερη τωρα πριν λιγο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπράβο, πολύ όμορφα
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μου λες?
Τωρα δεν ειναι κριμα να το ξεστησεις που χειμωνιαζει? Αντε βαλε μπρος και φτιαξε το θερμοκηπιο. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Σπύρο σαν να πήρε το μάτι μου στα DIY, "Κατασκευή θερμοκηπίου για μονομαχολίμνη" ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 10-10-14 στις 16:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα το ξεστησω
![]() για θερμοκηπιο ειναι καλη φαση,αλλα δυσκολο ρε γμτ.ασε που νομιζω θα θελει και περισσοτερη συντηρηση.δεν ξερω κιολας.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |