|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ακουμπαγε πουθενα. προς το παρον δουλευει μια χαρα. θα κανω σε λιγο την "επεμβαση" και θα σας ενημερωσω....
|
|
||||
|
||||
![]()
γυαλινος ειναι.κιεμενα περιεργο μου φαινεται
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μολις το καθαρισα. βγηκε σχετικα ευκολα με το σφουγγαρι και εγινε σαν χωμα. στο σημειο εκεινο το γυαλι εχει ασπρισει απο μεσα. (μαλλον ειναι πλαστικοποιημενο γυαλι). αυτο που προσεξα ειναι πως εσωτερικα εχει 6 σουστες, υποθετω ειναι οι αντιστασεις. απο αυτες οι 2 ειναι στη θεση τους ενω οι υπολοιπες 4 εχουν φυγει. ετσι ισως συγκεντρωνει περισσοτερη θερμοτητα σε ενα σημειο. τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση;
|
|
||||
|
||||
![]()
χμ...
κανε τον κοπο βρε κυριακη και βαλε αλλη μια φωτο οπως ειναι τωρα,κοντινη. δεν μπορεις να κανεις και πολλα.θα πρεπει να τον αντικαταστησεις μολις μπορεσεις.προς τον παρον νομιζω πως μπορεις να τον χρησιμοποιησεις. βαλτον,αστον να λειτουργησει κανα δυο μερες και ξανακοιτα τον να δεις τι γινεται. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θέλει λίγη προσοχή και παρακολούθηση
|
||||
|
||||
![]()
αν θες να παραγγειλεις,οι τιμες παιζουνε.δεν χρειαζεσαι πολλα watt,50 σε καλυπτουν μια χαρα.
πχ http://www.igna.gr/index.php/eshop/t...w-185mm-detail η εδω http://www.petsupermarket.gr/6706/πρ...-mini-50w.html τον δευτερο τον εχω χρησιμοποιησει,και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.ειναι πραγματι μικρος σε μεγεθος για τα watt του και θα σε βολευε. φαινεται ομως να μην τον εχουν διαθεσιμο. ισως τον βρεις σε αλλο καταστημα ομως.η τιμη του αν θυμαμαι καλα,ητανε γυρω στο 10ευρω. προς το παρον,χρησιμοποιησε τον aquael Που εχεις,και παρατηρησε τον σε κανα δυο μερες.μολις μπορεσεις,παραγγελνεις εναν θερμαντηρα. επισης-αν και αυτονοητο-ισως πρεπει να το πουμε,μην τον αναβεις καθολου,εκτος νερου.(αυτο ισχυει για ολους τους θερμαντηρες) στεναχωρηθηκα που εχεις προβλημα με το θερμαντηρα.ελπιζω να μην εχεις αλλο προβλημα και να λειτουργησει κανονικα μεχρι να μπορεσεις να αγορασεις. αν συνεβαινε τον επομενο μηνα,θα σου εστελνα αλλον ![]() και σοβαρα,αν σε βγαλει αυτος μεχρι τοτε, η/και δεν υπαρχει δυνατοτητα για αγορα,στειλε πμ και θα βρουμε ακρη.μην το σκεφτεις καθολου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελειως δεν μπορεσα να το καθαρισω, φοβηθηκα μην κανω καμια ζημια στο γυαλι. στη δευτερη φωτο φαινονται οι αντιστασεις που ειναι στη θεση τους. στην τριτη ειναι καποιες που εχουν φυγει και στην τεταρτη φαινονται συγκριτικα. θα κοιταξω μαλλον να παραγγειλω ενα θερμαντηρα να εχω για ωρα αναγκης.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά - εάν κι εφόσον μπορείς - χρειάζεται να έχεις σε ένα ντουλάπι
1. Θερμαντήρα στα ίδια watt με τον κύριο θερμαντήρα του ενυδρείου 2. Αεραντλία μπαταρίας 3. Ανταλλακτικές λάμπες - όμοιες με αυτές που φοράει το φωτιστικό σου 4. Εναν κυκλοφορητη 5. Μερικά μέτρα σωληνάκια αεραντλίας 6. Μια μπαλαντέζα 7. Έναν χρονοδιακόπτη 8. Μια αυτόματη ταίστρα Με τα παραπάνω, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και δεν θα ψάχνεσαι για λύση της τελευταίας στιγμής, σε έκτακτα προβλήματα Τα 3 πρώτα, τα θεωρώ άκρως απαραίτητα πχ οι περισσότεροι την πατάνε με τις ανταλλακτικές λάμπες και όταν καεί κάποια...ψάχνουν "με τον φακό στο χέρι"! ![]() Καλή συνέχεια και μην μασάς. Τα προβλήματα εμφανίζονται για να λύνονται Χωρίς προβλήματα, το χόμπι θα ήταν ανιαρό ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ο δικος μου κοπος | aquahobby | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 01-04-11 12:11 |
Παρουσιαση και του δικου μου ενυδρειου... | achisael | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 31-03-10 16:33 |
ΖΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΓΚΑΛΟΓΑΤΟΣ | chris129 | Bettas | 27 | 20-02-09 00:20 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |