|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι βρε,τι 50?
![]() απο 10 εως 14-15 ευρω εχει στο ebay.και σιγουρα θα βρεθει και εδω μεσα απο χομπιστα,η σε μαγαζι σαυτα τα λεφτα. πχ http://www.ebay.com/itm/220V-AC-All-...item23390c57bb απλα εχε το υποψη σου.θα σε βοηθησει πολυ. |
|
|||
|
|||
![]()
ελα και τρομοκρατηθηκα!!! μαλλον στην εγχωρια αγορα πιανει τετοιες τιμες....
![]() καλο βραδυ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσοχή παιδιά, ο 2ος δεν είναι STC-1000, είναι μόνο για ζέστη ή μόνο για κρύο , έχει μόνο μία έξοδο δειτε και έναν πολύ φθηνό, μόνο 11,50 Ευρω http://www.ebay.com/itm/Digital-STC-...item418fd014a0
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο βρε τακη,ευχαριστω για τη διορθωση!
![]() και το κοιταξα κιολας μηπως εκανα λαθος και παλι δεν το προσεξα.η κουραση βλεπεις. κατσε να σβησω το δευτερο λινκ τωρα που μπορω ακομα,μη μπερδεψω κανεναν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα μας τρελάνουν οι Κινέζοι!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εδώ λεει Ellitech εδώ και εδώ εχει φωτογραφίες από απλό κοντρολερ με μία έξοδο και με μεταλικό αισθητήρα αλλά εγω διάβασα αυτό , και σύμφωνα με αυτά θα πρέπει να το στείλει Relay contact capacity: Cool 10A/250VAC;Heat 10A/250VAC;
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο το ενυδρειο σου Κυριακη.Περιμενουμε φωτογραφιες...
Μιας και μιλαμε για κοντρολλερ αυτος τι καταλαβαινεται ? http://www.ebay.com/itm/251828702720...%3AMEBIDX%3AIT
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω γιωργο, θα βαλω καινουριες φωτο μολις συμπληρωσω φυτα (περιμενω αγγελιες) και κανω και μια ψιλοαλλαγη στο ντεκορ.
απ΄οτι καταλαβα κοντρολερ βρισκεις ευκολα και φθηνα στο e-bay. αυτο που πρεπει να προσεχω μαλλον ειναι να εχει και για θερμανση και για ψυξη, ετσι; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Relay contact capacity: Cool 10A/250VAC;Heat 10A/250VAC; εγώ θα αγόραζα καμια 10αρια με αυτή τιμή, και αν μου έστελνε με μία εξοδο θα του ζήταγα και τα λεφτά πίσω ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ο δικος μου κοπος | aquahobby | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 01-04-11 12:11 |
Παρουσιαση και του δικου μου ενυδρειου... | achisael | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 31-03-10 16:33 |
ΖΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΓΚΑΛΟΓΑΤΟΣ | chris129 | Bettas | 27 | 20-02-09 00:20 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |