|
|
||||
|
||||
![]()
Τακη Guppies εχει, αλλα ισχυουν αυτα που λες για τις σκληροτητες
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η συνήθεια ε ολο για χρυσόψαρα μιλάω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι είδους άλγη είναι αυτή βρε παιδιά, μπορείτε να καταλάβετε;καφετί τρίχες εγώ βλέπω.ειδικά πάνω στην difformis αρχίζει και γίνεται έντονη..παίζει κάποιο ρόλο που το ενυδρείο είναι 3 μέτρα απ το παράθυρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατα τη γνωμη μου εχει πολυ φως δεδομενου οτι δεν υπαρχει co2. Θα εβγαζα τον ανακλαστηρα σε πρωτη φαση.
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα κ καλωσορισες πατριωτη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ φοβάμαι πως φταίει και το λίπασμα, τα φυτά παίρνουν τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά απο το υπόστρωμα και το λίπασμα περισσεύει, ειδικά αφου δεν υπάρχει CO2, θα σου πρότεινα να το σταματήσεις για λίγο καιρό ίσως και για πάντα εκτος και αν βάλεις CO2
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Πρόσφατες μετρήσεις: (ΚΗ): 10-με προσθήκη μαγειρικής σόδας (PH): 7.5 (ΝΗ3):0 (ΝΟ2):0 (ΝΟ3):5-10 ------------------------- Καλησπέρα πατριώτη, σ ευχαριστώ πολύ καλώς σας βρήκα!!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 22-01-15 στις 00:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για εμενα το καλυτερο θα ηταν, παντως, να μειωσεις το φωτισμο και να κανεις ενα φυτεμενο χαμηλων απαιτησεων χωρις CO2, με ευκολα σε αναπτυξη φυτα και ελαχιστο γενικο λιπασμα 1-2 φορες την εβδομαδα.
Οσα πιο πολλα βαζεις, αν δεν υπαρχει ισορροπια και αργες κινησεις, μονο προβληματα θα προκαλεσουν στα φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και πάλι στο φόρουμ
![]() -Camboba Caroliana -Ludvigia Repens -Eleocharis Parvula -Java moss πάνω σε ξύλο -Hygrophila Polysperma rosanarvig ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 25 λίτρα ενυδρείο | manolistone | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-12-12 22:15 |
Αρχάριος (25λ ενυδρείο) απορίες | Stergios90 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-04-12 18:45 |
Πρώτο ενυδρείο (αρχάριος), απορίες :) | Caede | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-07-10 16:02 |