|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν βλέπω κάνα ιδιαίτερο πρόβλημα με άλγες
![]() Κάνε πιο συχνές αλλαγές νερού, βγάλε αυτή τη ροζουλί λάμπα σου και άναβε μόνο την άσπρη, βγάλε μιά μια τις πέτρες και καθάρισε τες (αν είσαι μαζοχ ![]() Φρόντιζε σωστά τα ψάρια σου κι άσε τη κηπουρική για άλλους. |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε το επιασα στην αρχή
![]() Δεν με πειράζει να πιάσει και μαυρη σε όλες τις πέτρες, εχω δει και βιντεο που η bba εχει καταλαβει όλες τις επιφάνειες και πάει πέρα δώθε ![]() δεν με ενοχλεί στο μάτι δεδομένου οτι ειναι απαραίτητες ο ιάλγες στην Αφρική. Απλα επειδη αρκετα πραγματα δεν τα εχω αντιμετωπίσει ξανα, προτιμώ να το αναφέρω εν τη γεννέσει του παρά οταν πια θα εχει ξεφύγει ![]() Η ροζ λάμπα πιστευεις οτι ειναι δηλ υπαίτιος? ή απλα δεν χρειάζεται λόγω της έλλλειψης φυτών στην Αφρικη? |
|
||||
|
||||
![]()
Η bba δεν μ' αρέσει καθόλου και θεωρώ ότι είναι και αποτέλεσμα ελλιπούς συντήρησης του ενυδρείου.
Η ροζ είναι για τα φυτεμένα με τα διοξείδια τους, τα λιπάσματα τους κλπ και οι παλιές λάμπες βοηθάνε περίεργες άλγες. Πάντα αφήνω την άλγη (τα φύκη για την ακρίβεια) να αναπτύσσεται στην πλάτη του ενυδρείου και πάντα έχω και φυτά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τι διάολο, εχω λυσσάξει με την συντήρηση του ενυδρειου, παντα κάνω μετρήσεις μια φορά την εβδομάδα. Η μοναδική περίπτωση που αλλαξαν οι ρουτίνες ηταν οταν κάναμε την προσθήκη του αλατιού και δεν αλλαξαμε νερό για 2-3 μέρες περισσότερο απο την καθιερωμένη ρουτίνα. Τα υγρα τεστ μετρουσαν οριακα νιτρικά πάντα. Γι αυτό μου κάνει εντύπωση το γεγονός της εμφάνισής της και ψάχνομαι. Κλεόβουλε ειμαι σχολαστικός μέχρι αηδίας! |
|
||||
|
||||
![]()
Κράτα σταθερές τις ρουτίνες σου, βάλε και κάνα σαλιγκαράκι nerite να δουλεύει και θα είσαι οκ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ κλεόβουλε, σε ευχαριστώ πολύ!
Τα αυγα τους φευγουν με ξύστρα απο το τζάμι ή τα παντρευεσαι? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
από το τζάμι φεύγουν εύκολα, από τα ξύλα πέτρες πιο δύσκολα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαυρα στιγματα | elen | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 24-04-08 14:32 |
Ασπρα στιγματα | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-10-07 17:01 |
ασπρα στιγματα? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-07-07 11:26 |
Ασπρα στιγματα και ICK | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-11-04 02:35 |