|
|
||||
|
||||
![]()
Η bba δεν μ' αρέσει καθόλου και θεωρώ ότι είναι και αποτέλεσμα ελλιπούς συντήρησης του ενυδρείου.
Η ροζ είναι για τα φυτεμένα με τα διοξείδια τους, τα λιπάσματα τους κλπ και οι παλιές λάμπες βοηθάνε περίεργες άλγες. Πάντα αφήνω την άλγη (τα φύκη για την ακρίβεια) να αναπτύσσεται στην πλάτη του ενυδρείου και πάντα έχω και φυτά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τι διάολο, εχω λυσσάξει με την συντήρηση του ενυδρειου, παντα κάνω μετρήσεις μια φορά την εβδομάδα. Η μοναδική περίπτωση που αλλαξαν οι ρουτίνες ηταν οταν κάναμε την προσθήκη του αλατιού και δεν αλλαξαμε νερό για 2-3 μέρες περισσότερο απο την καθιερωμένη ρουτίνα. Τα υγρα τεστ μετρουσαν οριακα νιτρικά πάντα. Γι αυτό μου κάνει εντύπωση το γεγονός της εμφάνισής της και ψάχνομαι. Κλεόβουλε ειμαι σχολαστικός μέχρι αηδίας! |
|
||||
|
||||
![]()
Κράτα σταθερές τις ρουτίνες σου, βάλε και κάνα σαλιγκαράκι nerite να δουλεύει και θα είσαι οκ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ κλεόβουλε, σε ευχαριστώ πολύ!
Τα αυγα τους φευγουν με ξύστρα απο το τζάμι ή τα παντρευεσαι? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
από το τζάμι φεύγουν εύκολα, από τα ξύλα πέτρες πιο δύσκολα
|
|
|||
|
|||
![]()
ειχα παλιά σε ένα κύβο που έκλεινε απο πανω με καπακι και δεν εβγαιναν,
παιζει να τα κυνηγάω και έξω απο το ενυδρείο? (το νεο εχει σημεια που μπορούν να δραπετευσουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ------------------------- το συνεργειο καθαρισμου επιασε δουλεια ![]() ![]() Η πέτρα φαίνεται πως ηταν χτες το βραδυ στις δύο πιο πάνω φωτογραφίες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasissin : 27-02-15 στις 08:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μαυρα στιγματα | elen | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 24-04-08 14:32 |
Ασπρα στιγματα | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-10-07 17:01 |
ασπρα στιγματα? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-07-07 11:26 |
Ασπρα στιγματα και ICK | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 04-11-04 02:35 |