|
|
|||
|
|||
![]()
Σε 200λτ ενυδρείο έχω 1150λτ αντλία και την έχω μυώση στα1000λτ περίπου αν σου γυρίζει 5 φορές την ώρα το νερό είναι αρκετό.
Hydor compact pump Pico Evolution 1150 |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε φωτο να δουμε πως το εκανες...
sump ειναι? μια 600αρα αντλια , αρκει για τα λιτρα σου.. τετοια εχω κι εγω στο εσωτερικο sump σε 110λιτρα.. και πολυ ειναι. |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον φωτο θα βαλω την κυργιακη που θα το εχω στο σπιτι γιατι τωρα ειναι στον τζαμα ειναι 100x43x30 με πανω κοντρες δν εχω ειδεα τι θα φυλοξενισει τωρα περνω την αντλια και μετα
? ------------------------- ειναι φυλτρο τυπου αμβουργου που εχει τρια διαμερισματα στο καθενα θα βαλω βιολογια και σφουγκαργια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ilias vag : 14-02-15 στις 00:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
του αμβουργου ειναι σφουγγαρι σε μια γωνια , χωρις χωρισματα με τζαμια κλπ ![]() περιμενουμε φωτο απο την κατασκευη! |
|
|||
|
|||
![]()
οκ μπορεις να μου εξιγισης λιγο πως λειτουργη η αντλια θελει κατι ακομα ? ...... δν το ειξερα ευχαριστο για την πλροφοριση
|
|
||||
|
||||
![]()
θελω να το δω για να σου πω πως λειτουργει.. μια αντλια θελει βιολογικο υλικο και σφουγγαρια.
εχει διαφορες η καθε κατασκευη. τρυπες σου εκανε για να μπαινει το νερο στο sump? κοιτα ενα απο τα δικα μου.. εκει που ειναι η τρυπα (1ο διαμερισμα) εχω θερμοστατη, στο 2ο τα βιολογικα και τα σφουγγαρια και στο 3ο η αντλια που επιστρεφει το νερο στο ενυδρειο. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειδιο ειναι..... στο μεσεο εμενα κατο κατο εχει εξωδο για να πιγενει κατω απο το ψηλο τζαμι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση>>>> | ilias vag | Κιχλίδες Ασίας | 0 | 24-08-14 19:56 |
Μια ερωτηση | faceck | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 24-06-11 20:12 |
χαζη ερωτηση | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 29-03-11 00:38 |