|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστο να ρωτισο κατι η αντλια πρεπει να μπει μεσα στα υλικα η στο 3 στην σειρα θυκακι που δν θα εχει τιποτα αλλο
|
|
||||
|
||||
![]()
στο 3ο , μονη της (εφοσων εχει 3 διαμερισματα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο τελευταίο, εκει που δεν υπάρχει τίποτα άλλο
|
|||
|
|||
![]()
ωραια εκει θα τν εβαζα αλλα για να ειμαι σιγουρος αυριο θα ερθει στο σπιτι θα το βγαλω φωτο να σας το δειξω
|
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο!
περιμενουμε φωτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και κατι ακομα στην ακρι του κυκλοφορτι δν θελει κατι ακομα κανεναν σοληνα ασπουμε ?
|
|
||||
|
||||
![]()
την σωλήνα που θα επιστρέφει το νερό στο ενυδρείο, τι άλλη σωλήνα να θέλει ;
|
|||
|
|||
![]()
αυτη ενοω πως θα την ζητισω περιλμβανετε στο πακετο με τον κυκλοφορητη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πας στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου και θα πάρεις αλφαδολάστιχο, πάρε και την αντλία μαζί σου για να βρεις το λάστιχο που ταιριάζει και που εφαρμόζει ακριβώς στην έξοδο της αντλίας, αν πάρεις την nova cisse θα χρειαστείς 12/16 λάστιχο
|
|||
|
|||
![]()
ωραια κομπλε και το λαστιχο θα το βαλω μεσα στο ενυδρειο η θα το εχω να τρεχει σαν εξωτερικο φυλτρο ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση>>>> | ilias vag | Κιχλίδες Ασίας | 0 | 24-08-14 19:56 |
Μια ερωτηση | faceck | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 24-06-11 20:12 |
χαζη ερωτηση | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 29-03-11 00:38 |