|
|
|||
|
|||
![]()
αυτη ενοω πως θα την ζητισω περιλμβανετε στο πακετο με τον κυκλοφορητη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πας στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς σου και θα πάρεις αλφαδολάστιχο, πάρε και την αντλία μαζί σου για να βρεις το λάστιχο που ταιριάζει και που εφαρμόζει ακριβώς στην έξοδο της αντλίας, αν πάρεις την nova cisse θα χρειαστείς 12/16 λάστιχο
|
|||
|
|||
![]()
ωραια κομπλε και το λαστιχο θα το βαλω μεσα στο ενυδρειο η θα το εχω να τρεχει σαν εξωτερικο φυλτρο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Από το σαμπ στο ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
ωραια ευχαριστω παρα πολυ
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω φτιαχνω σπρευ μπαρ , με πλατικο σωληνα , μια ταπα απο την μια μερια και κανω τρυπες για να φευγει το νερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε φιλε το συνεδεσα ετσι οπος το εχεις εσυ αλλα δν κλεινει το καπακι εχοντας μεσα το αλλο εξαρτημα τι παιζει δν μπορω να βγαλω ακρη εχτες το παρελαβα
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε φωτο να το δουμε..
δεν κλεινει το καπακι απο το αλφαδολαστιχο? |
|
|||
|
|||
![]()
εχει ενα εξτρα κοματι οπως το εχει συνδεμαινω το παιδι στην προηγουμενη σελιδα αλλα δν αλλα δν κλινει μετα το κοματι που ρι8μιζει την ταση
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση>>>> | ilias vag | Κιχλίδες Ασίας | 0 | 24-08-14 19:56 |
Μια ερωτηση | faceck | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 24-06-11 20:12 |
χαζη ερωτηση | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 29-03-11 00:38 |