|
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρη η συγκεκριμενη λαμπα ειναι πολυ καλη και για φυτεμενα,την εχω πανω απο τρια χρονια και δεν τη συγκρινω με καμια απο τις γνωστες 'φυτολαμπες' και ως προς την αναπτυξη και ως προς τις αλγες(οσο θα μπορουσε να φταιει η λαμπα)...Βασικα δεν ειναι μπλε,ειναι pl και η μια ραβδος ειναι λευκη,η αλλη μπλεδιζει ελαφρα,ενα πολυ ψυχρο λευκο..Για το συγκεκριμενο ενυδρειο με ευκολα ως μετρια φυτα ειμαι μια χαρα..
|
||||
|
||||
![]()
Α, πασο τοτε. Κατι ξερεις, εφοσον την εχεις. Νομιζα οτι ηταν φωτιστικο τυπου για μινι θαλασσινο και ειπα να προλαβω πριν βγαλει "μαλλια" το ενυδρειο
![]() Εχω χρησιμοποιησεις και εγω Τ5 λαμπα που "μπλεδιζει", οπως λες, χωρις προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και συμβουλές σας!! Να ρωτήσω κάτι άλλο..Το πάχος του υποστρώματος είναι γύρω στα 4-4,5 cm πίσω και 3-3,5 μπροστά( τι να κάνω τόσο μου έφτασε, κι επειδή ξέφυγα πολύ απο τον αρχικό προυπολογισμό ούτε σκέψη να αγόραζα κι άλλο)..Τι λέτε 'επρεπε να είναι παραπάνω;Λέτε να έχω θέμα με αυτό; Την valisneria τρόμαξα να την σταθεροποιήσω, συνεχώς μου πετάγονταν κλωνάρια πάνω..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τακη Guppies εχει, αλλα ισχυουν αυτα που λες για τις σκληροτητες
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η συνήθεια ε ολο για χρυσόψαρα μιλάω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι είδους άλγη είναι αυτή βρε παιδιά, μπορείτε να καταλάβετε;καφετί τρίχες εγώ βλέπω.ειδικά πάνω στην difformis αρχίζει και γίνεται έντονη..παίζει κάποιο ρόλο που το ενυδρείο είναι 3 μέτρα απ το παράθυρο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 25 λίτρα ενυδρείο | manolistone | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-12-12 22:15 |
Αρχάριος (25λ ενυδρείο) απορίες | Stergios90 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 26-04-12 18:45 |
Πρώτο ενυδρείο (αρχάριος), απορίες :) | Caede | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 26-07-10 16:02 |